HydePark - GŁOSUJEMY NA HH CLIO ZEBYM MOGL Z ZIOMKAMI FILMOWCAMI WYGRAC
Bart - Pią 07 Paź, 2011
M napisał/a:
Nawet jak zalatwicie prawa to jestescie w dupie poniewaz reno bedzie chcialo uzyc filmiku w celach marketingowych telewizja internet i nie bedzie moglo lub nawet nie beda sie to zaglebiac.
to niestety bardzo prawdopodobneRasputin - Pią 07 Paź, 2011
M napisał/a:
Nawet jak zalatwicie prawa to jesteście w dupie poniewaz reno bedzie chcialo uzyc filmiku w celach marketingowych telewizja internet i nie bedzie moglo lub nawet nie beda sie to zaglebiac.
Ale to już niech oni się o to martwią. My przykładowo będziemy mieli wykupione prawa na miesiąc...czyli zgodnie z regulaminem. A to że oni będą chcieli dalej z tego korzystac,to juz ich brocha
No to co Pany? Podmieniać szybko czy nie?
Bo założę jeszcze ankietę w tej sprawie Niemy - Pią 07 Paź, 2011 podmieniajcie i jedziemy z głosowaniem na nowo, damy rade!no name - Pią 07 Paź, 2011 Ale na co podmienią, każda inna muza oprócz własnej wymaga praw autorskichRasputin - Pią 07 Paź, 2011 Dziś o 24 ma być gotowa muzyka do tego filmu...własna. Pewnie nie taka jak oryginał ale cóż,lepsze to niż nic EmerytRs2 - Pią 07 Paź, 2011 czyli zapewne 2 licencje.
no to Renault się to nieźle opłaca
dobra pisz na KRC że jak wygracie to zapewniasz na zlocie wode, browar, i striptiz pokaz cycki pokaz cycki ... .no name - Pią 07 Paź, 2011
Cytat:
zapewniasz na zlocie wode, browar, i striptiz pokaz cycki pokaz cycki ... .
Jeszcze ruchanie, ale to juz Jakarti Michał - Pią 07 Paź, 2011 ja kupowałem licencje jak puszczałem swoje czołgi przy rage against the machine na targach w sumie na całym swiecie.
I to był film/muzyka wybitnie reklamowa, tzn.: promowała produkt do sprzedaży
jakieś grosze to były . Tyle ze to dawno było bo juz nie śmigam na targiBart - Pią 07 Paź, 2011
Michał napisał/a:
ja kupowałem licencje jak puszczałem swoje czołgi przy rage against the machine na targach w sumie na całym swiecie.
Ciekawe co (buntowniczy przecież) ziomale z RATM myślą o wykorzystywaniu ich muzyki do reklamowania czołgów...Michał - Pią 07 Paź, 2011 ide wyczyścić lodówkę i blat kuchennyJakarti - Pią 07 Paź, 2011
Michał napisał/a:
ja kupowałem licencje jak puszczałem swoje czołgi przy rage against the machine na targach w sumie na całym swiecie.
I to był film/muzyka wybitnie reklamowa, tzn.: promowała produkt do sprzedaży
jakieś grosze to były . Tyle ze to dawno było bo juz nie śmigam na targi
dobre info o to wlasnie chodzi.
okazalo sie, ze mam kontakt w universalu do ktorego nalezy rammstein wiec wszystko w poniedzialek bede wiedzial. Jakarti - Pią 07 Paź, 2011 btw mamy juz 2500 glosow i drugie miejsce. lol GeKo - Pią 07 Paź, 2011 3mam kciuki , bo jakbym miał wszystkim z FB kazać jeszcze raz udostępniać i glosować to by mnie ubili anjas - Pią 07 Paź, 2011 Kurcze, to zadbajcie o to licencje. Szkoda byłoby zaczynać głosowanie od początku.
Ewentualnie (ostatecznie) odezwijcie się do organizatora i zapytajcie o możliwość podmiany muzyki w filmie, może się zgodzą....Konrad - Pią 07 Paź, 2011 3000
Naklikałem chyba z 700, poproszę za felgi fajną myszkę, bo moja odmówiła współpracy