pcs - Wto 18 Paź, 2011 ano wlasnie to moze i stracil cierpliwosc po 3 latach bo jak nie ma fuckupow to cena jest dobra (choc nie widzialem dzialki ani domu, wiekszosc segmentow na rynku jest tak brzydka i w tak fatalnych miejscach, ze kijem lepiej nie ruszac)
moje ostrzezenie dotyczylo raczej tego, ze jakich znajomy forumowicz mogly dojsc do wniosku, ze skoro domek 150metrow kosztuje 460tys, w tym 35% zysku dewelopera to kupi sobie dzialke i postawi taki domek i go to wyjdzie 340tys. i wtedy sie grubo zdziwi i bedzie placz.
Bynajmniej nie jestem posrednikiem, raczej deweloperem hobbysta, ale raczej w segmencie premium.EmerytRs2 - Wto 18 Paź, 2011 proszę link: Tylko Nie dzwońcie pod numery podane w ogłoszeniu, bo będziecie potem żałować kontakt tylko i wyłącznie ze mną http://www.metropolis.waw...fbb989f34947c93Franek - Wto 18 Paź, 2011 pcs, pwpcs - Wto 18 Paź, 2011 no i ciekawa alternatywa, taki standard dosc sprzed 4 lat, szczegolnie jak ktos planuje liczna rodzine
PiTT - Wto 18 Paź, 2011 fajne, ale większy deszcz i meble pływają Franek - Wto 18 Paź, 2011 I zaraz ściany zachlapie.
Ciekawe czy grzyb nie wejdzie.pcs - Wto 18 Paź, 2011 wlasnie zeby sie tak nie dzialo trzeba wladowac kupe kasy, ktorej nie widacBonczek - Wto 18 Paź, 2011
EmerytRs2 napisał/a:
Bonczek, wszędzie są poprawki, masz do nich prawo przez 3 lata
I przez 3 lata po białej podłodze z desek (ze szczelinami), skórzanych meblach i wielkim TV + jakiś szklanych gablotach, które masz w domu łażą robole, którym wytłumaczyć, że mają wszystko zabezpieczyć i nie upaprać i nie podpierdolić (chyba, że możesz ich pilnować cały dzień) jest niemożliwe - ziom nie uważasz, że to trochę się mija z celem?
Ja już przerabiałem raz takie poprawki gwarancyjne w mieszkaniu, w którym obecnie mieszkam i mówię NIE.EmerytRs2 - Śro 19 Paź, 2011 lepiej mieć czy nie miec?
z developerem i tak nie wygrasz, wyda więcej żeby Cie zniszczyć !!
dobra Pany, oferta nieaktualna, wycofane ze sprzedaży.EmerytRs2 - Śro 19 Paź, 2011 pcs, wizualnie cios ciekawego, działki w chuk duże., tylko mury cuś cienkie na zdj
jak pokoje na górze ile to ma metrów całkowitej 130 m2?Jacek - Śro 19 Paź, 2011
PiTT napisał/a:
fajne, ale większy deszcz i meble pływają
czemu? to tereny zalewowe? pcs - Śro 19 Paź, 2011
Jacek napisał/a:
PiTT napisał/a:
fajne, ale większy deszcz i meble pływają
czemu? to tereny zalewowe?
Pitt jest z bloku i do tego w Wilanowie, wszystko ponizej 2giego pietra tam jest zalewowe pcs - Śro 19 Paź, 2011
EmerytRs2 napisał/a:
pcs, wizualnie cios ciekawego, działki w chuk duże., tylko mury cuś cienkie na zdj
jak pokoje na górze ile to ma metrów całkowitej 130 m2?
jakzes wypatrzyl tam cienkie mury (40cm to cienkie?) wszystko tam jest jak nalezy, wysokoscie tez tylko sobie proporcje trzeba przestawic bo parter i okna tamze maja ponad 3m wysokosci. Calosc ma 185m2 prawdziwych (230 po ziemi)Jacek - Śro 19 Paź, 2011 EmerytRs2 - Śro 19 Paź, 2011 pcs, sorry, dziś miałem mały zapiernicz na szybko patrzyłem i pisałem.
Prze te okna taka zmyłka chodziło mi o użytkową pow. a napisałem całkowita
to i tak nieźle.
Dobrze to wygląda, działka piękna.
projekt jest mocny, plan wrzuć
a pittowi chyba, chodzi o rynny?? dobre, ale chyba bałbym się osobiście.