A ja pytam ilu ludziom Hans uratował zycie,że teraz taki niezbędny się robi.
Życia może nie, ale kręgi pewnie paru uratował.
Tak samo jak 6pkt pasy na które wszyscy tak klną a zapominają że zapobiegają rozszczepieniu kręgów przy mocnej czołówce.
+1
Co do efektywności Hansa to nie mam wątpliwości, szkoda tylko, że cena jest taka a nie inna...
No ale generalnie było o tym wiadomo od roku czasu... wszyscy się do ostatniej chwili łudzili że jednak pozwolą jeździć bez. W czechach Hans jest obowiązkowy w II lidze od 2010kubas - Wto 27 Gru, 2011 Heheh wicik w fieście ?Bad-i - Sob 31 Gru, 2011 hmm czy jest gdzies potwierdzenie ze C2r2 (jako puchar Citroena) idzie do RPP?
jak tak patrze na ogloszenia to juz chyba wszystkie C2ki są/były na sprzedażMick - Sob 31 Gru, 2011 Badi potwierdzone jest jedynie, że pucharze Citroena, jaki był w RSMP nie będzie już C2jek.
Ale najgorsze jest to, że nie stworzyli dla nich oddzielnej klasy w RPP... dalej wpadają nam w klasę 6...Bad-i - Nie 01 Sty, 2012
Mick napisał/a:
Badi potwierdzone jest jedynie, że pucharze Citroena, jaki był w RSMP nie będzie już C2jek.
Ale najgorsze jest to, że nie stworzyli dla nich oddzielnej klasy w RPP... dalej wpadają nam w klasę 6...
to mi nie przeszkadza bo juz jezdzily z nami od 2 sezonow.....
Niestety, nigdzie nie moge znalesc potwierdzenia czy puchar C2 bedzie w RPP czy nie.qbus - Śro 11 Sty, 2012 Info które sprzedał Bad-i potwierdzone, Puchar C2 leci w ramach RPP, Wodniak czeka tylko na podpis ze strony centrali Citroena.106 - Pią 20 Sty, 2012 Kuchar i Dymurski kontra nielegalki http://rallyonline.pl/ind...=pnews&&s=35585
myslalem ze nie ma juz problemu nielegali qbus - Pon 23 Sty, 2012 logował się ktoś do PZM Inside? bo mam z tym spory problem...
Ehs... udało się. Mam jedną wątpliwość tylko co do:
Cytat:
Procedura wznawiania licencji zawodniczych sportu samochodowego na sezon 2012
polega na zweryfikowaniu przez macierzysty automobilklub badz klub zawodnika
wa,nosci jego badan lekarskich (orzeczenie psychologiczne), poinformowaniu go o
koniecznosci rejestracji na serwisie Inside PZM, a nastepnie przesłaniu do BSiT ZG
PZM pisma wraz z potwierdzeniem wpłaty (wg obowiazujacych stawek) na konto
PZM.
Tzn. w klubie przedłużam licencję? A kto mi wbija pieczątke? Wydają nowy druk czy jak?106 - Pon 23 Sty, 2012 zalogowalem sie ale jeszcze nie kompletowalem papierow i nie oplacalem.
jak bedziesz mial jakies finalne info to daj znac.Bad-i - Pon 23 Sty, 2012 dajcie znac co i jak trzeba zrobic Mick - Wto 24 Sty, 2012 Ja tak samo jak 106-ty, ale wydaje mi sie ze klub wyśle Twoja licencje do ZO lub ZG i wtedy podbija Ci nowa pieczątkę.
Zobaczymy jak to będzie funkcjonowało w rzeczywistości.
Badi ma ważne psychotesty?Bad-i - Wto 24 Sty, 2012 oczywiscieqbus - Wto 24 Sty, 2012 Na Lotos szybki driver z Krakowa szuka pilota do A-gr AX'a Sporta w ramach historycznej w rsmp, ktoś chętny?106 - Śro 25 Sty, 2012 szkoda ze pozniej nie dal znac
bardzo chetnie bym pojechal ale nie wyrobie sie juz z papierami, wolnym itp.qbus - Śro 25 Sty, 2012 Ja tam nawet nie próboje, nie wsiadłbym do Niego
Fajny AX, na gaźnikach z org. krótką skrzynią Pug Sport.