Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - kupię samochód jakis II
iQ - Wto 20 Gru, 2011 Lepiej powiedz jakie wrazenia z jazdy PiTT - Wto 20 Gru, 2011
no name napisał/a:
Jedno się sprzedało i część jego jedzie do mnie,
drugie jest bardzo fajne ale są pewne ale.
Dzięki wszystkim za pomoc i linki do ogłoszeń
to ja dopiszę tylko żeby nie było niedomówień
tak jak no name pisze, jest pewne ale w postaci kwestii umowy
nie minęło 6 m-cy od momentu zakupu saxo, więc w tym momencie jakbym miał wpisać wartość faktyczną na umowie wyszło by całkiem sporo podatku do zapłacenia przeze mnie a w tym momencie wartość ze sprzedaży będzie dla mnie nieopłacalna
inne ale jest takie że tak naprawdę nie mam ochoty pozbywać się saxo
aaa i gratki z zakupu, niech się sprawuje i do zobaczenia na torze
mówiąc szczerze to byś i tak nie odnalazł się w saxo po bmw...
saxo to taki gokart i jakbym miał tylko 1 takie auto to byłbym nieszczęśliwy
jest to idealna zabawka do odstresowania, ale jazda nim zbyt dużą ilość dni powoduje że zaczyna irytować wyposażenie i jakość... dlatego muszę sobie robić przerywy a potem wsiadam i napierdzielam oporowo z bananem na gębie no name - Wto 20 Gru, 2011 PiTT, sorki bo pisałem w nocy a nie miałem zamiaru
narazić Cię na niedopowiedzenia że coś tam ukrywasz czy inne rzeczy
Sorki jeszcze raz.
iQ napisał/a:
Lepiej powiedz jakie wrazenia z jazdy
Więcej powiem jutro bo dzisiaj powrót to głównie w korkach a jazda testowa
nie była jakaś bardzo długa, nie zbiera się to źle, wstaje powyżej 4 tys obrotów i wtedy dosyć fajnie ciągnie. Jedna sprawa która mi nie pasi to kierownica, nie wiem czy nie zrezygnuję z jaśka i założę coś bardziej sportowego.PiTT - Wto 20 Gru, 2011
no name napisał/a:
PiTT, sorki bo pisałem w nocy a nie miałem zamiaru
narazić Cię na niedopowiedzenia że coś tam ukrywasz czy inne rzeczy
Sorki jeszcze raz.
iQ napisał/a:
Lepiej powiedz jakie wrazenia z jazdy
Więcej powiem jutro bo dzisiaj powrót to głównie w korkach a jazda testowa
nie była jakaś bardzo długa, nie zbiera się to źle, wstaje powyżej 4 tys obrotów i wtedy dosyć fajnie ciągnie. Jedna sprawa która mi nie pasi to kierownica, nie wiem czy nie zrezygnuję z jaśka i założę coś bardziej sportowego.
spoko, nie odebrałem tego negatywnie, tylko chciałem napisać że niestety jest "ale" jak chce się sprzedać auto a nie minie 6 m-cy od momentu zakupu Bonczek - Wto 20 Gru, 2011 Grzesiu bardzo dobrze, że ją kupiłeś, teraz Jakartiemu powinno być głupio
A tak serio gratki HH no name - Wto 20 Gru, 2011 Dzięki, jutro może ogarnę jakieś fotki to trzasnę pimpaFranek - Wto 20 Gru, 2011 No to zamykam!!!
Gratki fury!EmerytRs2 - Wto 20 Gru, 2011
no name napisał/a:
Astra ma chyba nr 1936 i mam na to certyfikat
szkoda, że nie 1939 Jakarti - Wto 20 Gru, 2011
Bonczek napisał/a:
Grzesiu bardzo dobrze, że ją kupiłeś, teraz Jakartiemu powinno być głupio
A tak serio gratki HH
O jesu jak mi glupio.
Gratuluje zakupu.EmerytRs2 - Wto 20 Gru, 2011
Jakarti napisał/a:
Bonczek napisał/a:
Grzesiu bardzo dobrze, że ją kupiłeś, teraz Jakartiemu powinno być głupio
A tak serio gratki HH
O jesu jak mi glupio.
Bonczek - Wto 20 Gru, 2011 Jakarti, chyba coś spięty jesteś ostatnio Kenet - Śro 21 Gru, 2011 Mam nadzieję, że będziesz zadowolony. Ja Ci napisałem wszystko co o tym aucie było mi wiadome. Właściciela też bym nie posądzał o jakieś matactwa. Ale z drugiej strony nie jest to moje auto, śrubek w nim nie kręciłem, więc ręki za nie w ogień nie włożę. Ogólnie to sam bym coś takiego na dupowóz chętnie przyjął, ale jedyne co mnie w tych autach odpycha to wnętrze. Nie podoba mi się
Rozumiem, że to ma być trochę szybszy dupowóz, ale i poupalać tym się powinno dać całkiem fajnie.
A kolor gay blue nie jest taki zły
Pozdrno name - Śro 21 Gru, 2011 Jeszcze wielkie dzięki dla emeryta który to pojechał ze mną i później
jeszcze odprowadził cienkiego pod wskazany adres no name - Śro 21 Gru, 2011 Kenet, gdzie znajdę jakąś konkretną rozpiske o astrze opc ?
chodzi mi o dane techniczne głównie, jest może jakieś konkretne forum opc ?EmerytRs2 - Śro 21 Gru, 2011