To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [zakup grupowy] Slicki MaxSport

kamil - Pon 30 Sty, 2012

Kurde, ogarniać się bo albo biere te z allegro albo nowe maxsporty. Ktoś ma jakieś koszty dla HH na te opony czy nie ?
Mrozu - Pon 30 Sty, 2012

Nie masz 14"?
M - Pon 30 Sty, 2012

Jeśli już to Mick, ja na razie się nie pcham z takimi lilościami.
Kuner - Pon 30 Sty, 2012

Mrozu napisał/a:
Nie masz 14"?

Mrozu - Pon 30 Sty, 2012

Kuner napisał/a:
Mrozu napisał/a:
Nie masz 14"?

Na Twojej stronie nie widzę profili w 14"

Qukie - Pon 30 Sty, 2012

niech mi ktoś powie, czy kombinaczja profil lub markgum z przodu a R1R z tyłu będzie ok i nie będzie mnie kuper na zakretach wyprzedzał, czy lepiej na odwrót, R1R na przedzie a profil/markgum na tyle? ma to sens?
was79 - Pon 30 Sty, 2012

jeździłem r1r przód i parada tył - było o.k
rasta - Pon 30 Sty, 2012

Ale kombinujecie Panowie, dla mnie Profil kompletnie odpada, szczególnie przy cenie za MaxSporta, który jest 100% pewniejszy, przynajmniej nie rozpadnie się na pierwszym upalaniu. A tak na prawdę to jeszcze jest szansa łyknąć Federale w dobrej cenie z Racingtires.pl
Greg - Pon 30 Sty, 2012

No właśnie - Pederale w 15" po 315 PLN/szt.

http://www.racingtires.pl...168&kategoria=0

Chyba się skuszę.

Zastanawiam się czy się szarpnąć na 4szt. czy tylko na przód - tył nieźle trzymał i nie był nerwowy na mojej ulubionej Paradzie :D

Anonymous - Pon 30 Sty, 2012

Te pederale to cos tak podobnie do r888 kleją??
kosmita - Pon 30 Sty, 2012

W moim odczuciu troszku gorzej
Greg - Pon 30 Sty, 2012

rabarbar napisał/a:
Te pederale to cos tak podobnie do r888 kleją??

Ja słyszałem że trochę lepiej + są sporo wytrzymalsze. Ale nie miałem okazji sprawdzić.

Qukie - Wto 31 Sty, 2012

i po co to rasta mówiłeś, już do nich pisałem i teraz będe miał dziurę w budżecie :(
ade - Wto 31 Sty, 2012

Jak ktoś chce max sporty to ustalcie listę to ustalę cenę i będzie po problemie. Chyba, że ktoś się tym zajmuje to się nie wtrącam:d
M - Wto 31 Sty, 2012

ade napisał/a:
Jak ktoś chce max sporty to ustalcie listę to ustalę cenę i będzie po problemie. Chyba, że ktoś się tym zajmuje to się nie wtrącam:d

Ade, lista zainteresowanych jest na pierwszej stronie, więc jak możesz to dajesz :*