Ibiza nie jest zła, choć nie każdemu odpowiadają choćby seatowe materiały w środku, czy dźwięk zamykania drzwi, mimo wszystko szału jakościowego tu nie ma... Mi się taką bardzo dobrze jeździło. Na takich sobie drogach najbardziej wkufia twarde zawieszenie....
Nie pamiętam jaki dźwięk wydawały drzwi bo jeździłem Cuprą tylko z tydzień, ogólnie mi odpowiadała - w środku trochę grobowo, fakt. Ale nie waliły plastiki, a to była testówka z parku prasowego Seata więc była jak grypa, każdy ją miał, niektórzy nawet kilka razy.
Beta ładna, ale to nie auto dla mnie - nie lubię betowego bujania. Podoba mi się E46, ale chyba bym sobie nie kupił. Wolę jakiegoś hatch'a większego niż C2 - pokroju Ibizy, max Leona.nox - Czw 02 Lut, 2012 to jak ci się podoba to e46 compact 325ti ? nox - Czw 02 Lut, 2012 greg http://moto.allegro.pl/le...2092206409.htmlKamill - Czw 02 Lut, 2012
Widzaiłem ją przedwczoraj koło rynku w Poznaniu.
Grubo.
Mieszkam w łodzi, a to jedna z najbardziej znanych bmw łódzkich i nigdy nie widzialem, a na chwile do pzn pojechalem i od razu miasto lansu;p
a w temacie moze alfa romeo gt 1.9 jtd?
kryterium bezawaryjność Alfa gt jest w tym gorsza od 156....kp - Czw 02 Lut, 2012
Widzaiłem ją przedwczoraj koło rynku w Poznaniu.
Grubo.
Mieszkam w łodzi, a to jedna z najbardziej znanych bmw łódzkich i nigdy nie widzialem, a na chwile do pzn pojechalem i od razu miasto lansu;p
a w temacie moze alfa romeo gt 1.9 jtd?
kryterium bezawaryjność Alfa gt jest w tym gorsza od 156....
jak to z alfami, trzeba kupic DOBRA i wydać nań przy zakupie. A potem dbać i bedzie super nox - Czw 02 Lut, 2012
Widziałem go już jakiś czas temu. Fajny, ale nie lubię combi.
3'ki w compactcie jakoś mi nie podchodzą, sorry. siema - Czw 02 Lut, 2012
Greg napisał/a:
3'ki w compactcie jakoś mi nie podchodzą, sorry.
Normalnie jak panna na wydaniu Michał - Czw 02 Lut, 2012 bardzo podoba mi sie ten temat Franek - Czw 02 Lut, 2012 Michał Michał - Czw 02 Lut, 2012 Moj stary z moją przyszłą furo
SZACUN!M - Czw 02 Lut, 2012