ICE - In Car Entertainment - CMR2 - hothatcheiros motorsportos
Anonymous - Czw 23 Lut, 2012 cracka , przeżuć z obrazu płyty do foldreu gdzie masz zainstalowaneroj - Czw 23 Lut, 2012
Cytat:
Strasznie mi się to wolno ściąga
u mnie to samo, masakra jakaś Janusz - Czw 23 Lut, 2012 nie ma cracka bo to wersja z Cd projekt.... poza tym było tak ze gra sie włączała menu chodziło, ale jak wybrałem trasę, samochód tryb gry itp itd gra sie ładowała, ale jak sie załadowała to znikał obraz wiec zainstalowałem patcha... i wtedy przestała się całkowicie włączać bo wyskakuje insert discqbus - Czw 23 Lut, 2012 no to teraz zainstaluj NO-CD patcha i powinno wszystko śmigać
Janusz, a przy instalacji wybrałeś instalację pełną?
siKenet - Czw 23 Lut, 2012 Janusz ja też mam wersję CD Projekt, jak ściągnąłeś bez cracka to nie pójdzie. Na chomiku to były 2 osobne pliki. Tzn folder rar z grą i crack do tego.Janusz - Czw 23 Lut, 2012 nie ściągałem z chomika, i mi gra szła, tylko nie było obrazu, ale dźwięk był jak fura jedzie itp itd qbus - Czw 23 Lut, 2012 I jak?Anonymous - Czw 23 Lut, 2012 i co ?B-Rey - Czw 23 Lut, 2012 Janusz, rozpakuj to i wklej do folderu z grą
http://www.sendspace.com/file/u0sqrnqbus - Czw 23 Lut, 2012 Skoro nie gramy to idę spać... może innym razem Janusz - Pią 24 Lut, 2012 potem wyszedłem z domu spróbuje wieczorem Janusz - Pią 24 Lut, 2012 niestety dalej to samo, z crackiem gra odpala ale dzieje sie to co wczesniej fydi - Pią 24 Lut, 2012 Janusz, jakiego masz directxa ?