Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń
Bad-i - Sob 24 Mar, 2012 powiem tak, dzisiaj podjechalem Octa zapakowana pod dach. Dopakowalem jeszcze floka a honda zaparkowana obok z awaria nadal byle poddawana naprawie
pozdrowienia dla chlopakow bo fajnie bylo pogadac po dluzszej przerwiePiTT - Sob 24 Mar, 2012
Marek23 napisał/a:
Octa tańsza jednak, a szczerze potrzebuję szybko auto i już mam raczej deal dogadany. Męczę się z kolorem niestety...nie wiem jaki wziąść.
szary - stalowy metalic, nie widać brudu Marek23 - Sob 24 Mar, 2012 Szary anthracit? Też o nim myślę, srebrny reling to mus...
Edit: Kurde, wyczytałem,że w przyszłym roku wychodzi nowy Octavian. Tak mi się wydaje,że to spowoduje spadek cen obecnego. A mały spadek wartości jest wpisany w ten zakup nowej Octy PiTT - Nie 25 Mar, 2012 taki
Franek - Nie 25 Mar, 2012 ta ze zdjęcia bita w prawy błotnik
Janusz - Nie 25 Mar, 2012
PiTT napisał/a:
ta ze zdjęcia bita w prawy błotnik
widać też ze przedni zderzak był malowany PiTT - Nie 25 Mar, 2012 cholera, a foty ze strony skody Gaydek - Nie 25 Mar, 2012 Nie wiem dlaczego, ale mi Superb kombi (i tylko kombi) bardzo się podoba. Gdybym miał... PiTT - Nie 25 Mar, 2012 kombi jest ładniejsze niż sedan/lift
takie 4x4 z dsg jest kozak rodzinnym autemMarek23 - Nie 25 Mar, 2012 Nie wiem skąd wy macie zajawe na te skody... Jakby nie rachunek ekonomiczny to nawet bym nie splunął na cos takiego. To samo myślę o Octcie, Avenie, Pug 500 cos tam,itd...Gaydek - Nie 25 Mar, 2012
Marek23 napisał/a:
Jakby nie rachunek ekonomiczny
Chyba właśnie stąd się to bierze...
535d chyba jest lepsze, ale... Marek23 - Nie 25 Mar, 2012 535 d to bym sie w używce brać.no name - Nie 25 Mar, 2012