Kenet - Czw 07 Cze, 2012 Nie było, a do tego Stf leciał na sliku bez rollbara EmerytRs2 - Czw 07 Cze, 2012 stefan to ROBOT !!
zaraz fotky !!
szkoda, że nie pomylony u mnie mnie na lewym...
4x zielone...w tym samym miejscu...chcę być za szybki a wychodzi kupa
na usprawiedliwienie moge dodać, że za mało jeżdzę na codzień swoim autem, to raz...a dwa nie ogarniam..., ale fun jest, wyjeździłem się !!!, aczkolwiek, napinałbym dalej, karetki nie było...Kąty chyba się zgadzają
Ja jebie.... upalać i tyle.. nie mamm trakcji...zapuściłem się za pumem z raz...ale sorry 15 do clio to mało, pozatym, chyba przesadzone mam obniżenien;)
Karetki nie było, szkoda mi puma...jebany wahacz !!
Wacha z bliskiej robi robotę !!Stf - Czw 07 Cze, 2012 kurde ale muszę przyznać że traskę buni jebneliście git. vmax coś pod 150km/h, non stop w łuku, zakręcie, dohamowania w zakręcie. to co lubim! high five!M - Czw 07 Cze, 2012 Kiedy następny TD? pum - Czw 07 Cze, 2012
Cytat:
kurde ale muszę przyznać że traskę buni jebneliście git. vmax coś pod 150km/h, non stop w łuku, zakręcie, dohamowania w zakręcie. to co lubim! high five!
+milion, lepsza niż wtedy co na 1 treningu byłem.EmerytRs2 - Czw 07 Cze, 2012 w sumie... to prawda.. jak wujek stefan pokazał to jeździło się miło !!.
jakbym ogarnął lewą, to naprawdę spoko, ale nie przebacz hamulec mi nie umarł...
Aczkolwiek ja chyba wolę szybsze akcje, aczkolwiek wiem czego brakuje mi w clio...szpera... mile kołem, pozatym jestem nerwus.
Trzeba jeździć, a nie tylko pisać na forum !!
Właśnie wydzowniłem znajomego z Ryk.
Załatwiam beżposrenio kontakt do właściciela !!pum - Czw 07 Cze, 2012
EmerytRs2 napisał/a:
aczkolwiek wiem czego brakuje mi w clio...
kierowcy, szukaj sekund u siebie a nie w samochodzie.buni - Czw 07 Cze, 2012 w samochodzie latwiej... tylko troche drozej
ciesze sie ze sie podobalo. kolejny termin juz niebawem , z jeszcze ciekawsza proba
damy info w pn/wt
Lotus niestety nie zdazyl sie poskladac, skrzynie musialem troche poprawic
na nastepnym juz bedzie ready. zobaczymy co to warte w pelnej gotowosci w koncu GeKo - Czw 07 Cze, 2012 EmerytRs2, Jakby Cię amerykanie mieli w 1944 zamiast idnian Navaho to by jeszcze szybciej tą wojnę wygrali. M - Czw 07 Cze, 2012 Piszę się...EmerytRs2 - Czw 07 Cze, 2012 Brakuję mi do was... Lat kilku..no i opony... mam lekiki problem z netem i delem dellem 6570 ...
szybciej szczelę odciśk kcuka niż foty
Ale nie liczy si e wynik , tylko kontra na małej kierze... Rojek Potwierdzi :DKenet - Czw 07 Cze, 2012 Fajnie było, dobra próba, dużo jazdy. Jestem na następnej edycji Kamill - Czw 07 Cze, 2012 100 km po ulezu ogniem non stop az stare michaliny zrzucily bieżnik. Proba fajna, szybka, pogoda idealna. Mam video i foto cos wrzuce po weekendzie.Drone - Pią 08 Cze, 2012