HH.ORG na Torze - 30 WRZEŚNIA (NIEDZIELA) TRENING W MOTO PARK UŁĘŻ
Miniac - Pon 01 Paź, 2012 Jak mi to STF pokazał to się popłakałem ze śmiechu.
Koorwa. Może to EVO było RHD i po przekładce dostał magiel z Colta, bo serio nie wyobrażam sobie jak on mógł KILKA RAZY dokręcić kierownicę na 'fulllock' w tej próbie
No, ale 3.07 pojechał....
...aż musiałem przypomnieć sobie ile trzeba obrócić kierychą by skręcić łEVO
ps. jak wrzucić film z yt w którym końcówkę linku hh zmiania na 'kotka'? buni - Wto 02 Paź, 2012 nie znacie sie... czas ma zajebisty Pirania - Wto 02 Paź, 2012 to jest smieszne? raczej PRZErażające pum - Wto 02 Paź, 2012 ja się nie wypowiadam bo mnie kolega objechał rasta - Wto 02 Paź, 2012 A jaki czas zrobił to Evo za niego, he?Anonymous - Wto 02 Paź, 2012
rasta napisał/a:
A jaki czas zrobił to Evo za niego, he?
ciekawe ile ogarnięty kierownik mógłby z tego 2:07 zdjąć... obstawiam, ze 8,452s na pewniaka.Anonymous - Wto 02 Paź, 2012
sie trzeba logowac i jakies tamBart - Wto 02 Paź, 2012 Wczoraj się jeszcze dało obejrzeć. W skrócie - jedzie koleś evo i strasznie kierownicą kręci.Miniac - Wto 02 Paź, 2012 Dziwne.. u mnie cały czas działa i śmieszy Anonymous - Wto 02 Paź, 2012 "Ten film wideo jest prywatny.
Przepraszamy za usterki."
a u mnie takie coś,to jednak prawda ze w stolicy mają lepszy netMiniac - Wto 02 Paź, 2012
rabarbar napisał/a:
"Ten film wideo jest prywatny.
Przepraszamy za usterki."
a u mnie takie coś,to jednak prawda ze w stolicy mają lepszy net
Ja mam komunikat:
Cytat:
"Ten film wideo jest prześmieszny.
Przepraszamy za jego jazdę."
EmerytRs2 - Wto 02 Paź, 2012 szatan z 7 klasyno name - Wto 02 Paź, 2012 I nie będzie, chyba że ktoś ściągnął i udostępniEmerytRs2 - Wto 02 Paź, 2012 sorry edytowałem post Miniac - Wto 02 Paź, 2012 dobre rzeczy trzeba chować