przykleiłem gopro do kasku na taśmę 3M dołączoną do zestawu i przy 250km/h+ nie odpadła
szybko na tych nartach jeździcieJakarti - Pon 01 Lip, 2013 to na wyciagu bylo alphaOne - Wto 02 Lip, 2013 czy ktos kojarzy dlaczego może nie działać WiFi w GoPro Hero 3 w środku w samochodzie? po wyjściu na zewnątrz wszystko jest ok i działa bez problemu, ale w aucie nie da się połączyć telefonu z kamerą...M - Wto 02 Lip, 2013 http://pl.wikipedia.org/wiki/Klatka_Faradaya
Karoseria to trudna bariera dla fal radiowychalphaOne - Wto 02 Lip, 2013 tez o tym myslalem, ale w moim przypadku wszyscy jestesmy w srodku tej klatki - czyli i kamera i telefon i ja:) wiec w sumie (na ile pamiętam z fizyki) mówimy o polu wewnątrz klatki a nie o problemie przenikania pola do jej środka - ale mogę się oczywiście mylić bo fizyka to nie była moja specjalność a maturę miałem w zeszłym milleniumM - Wto 02 Lip, 2013 Zrozumialem ze kamera jest na dachu, sorry.
Moze tak byc ze pole z anteny idzie tylko w jednym kierunku i niema odbicia w kierunku telefonu i totalnie nic do niego nie dociera.rasta - Wto 02 Lip, 2013 Lipa z tym WIFi i podgląd w tel. z dupy, strasznie małę okiennko. tu jest fajny test kamer, Drift Innovation pozamiatał - http://www.optyczne.pl/in...opu&test_tel=16Janusz - Wto 02 Lip, 2013
anjas napisał/a:
szybko na tych nartach jeździcie
ja narazie wyciągnąłem 97 km/h, ale to był mój pierwszy sezon więc ciągle sie ucze Anonymous - Wto 02 Lip, 2013 Chciałem napisać, że "nie działa bo to nie Drift Innovation" ale wiedziałem, że Rasta będzie na posterunku
P.S.: Do testu nie wzieli GoPro3, why?
P.S.2: Pozamiatał... o 2 punkty? Michał - Wto 02 Lip, 2013 GP3 przy najnowszym Drifcie to , mówiąc delikatnie, jest szajs.M - Wto 02 Lip, 2013 lubie te kogucikowe przepychanki co jest lepsze GeKo - Wto 02 Lip, 2013 Biorąc pod uwagę to co nas interesuje czyli sporty motorowe to Rollei jest przed Driftem rasta - Wto 02 Lip, 2013 Mam profi mocowania pod klasyczny gwint do klatki i przyssawkę na dach i szyby, akcesoria dodatkowe mnie nie interesują.GeKo - Wto 02 Lip, 2013 patrz. Jakość obrazu
A jeśli już mam się czepiać to ten test i tak jest bezużyteczny dla mnie, bo nie pokazuje jak sobie radzą z rozpiętością tonalną z wnętrza samochodu.rasta - Wto 02 Lip, 2013 Ja wiem jak sobie radzi 2 generacje starszy Drift, któego posiadam -