Kulturka - [B] Amerykańskie burgery i sztejki po polsku - Barnburger
Anonymous - Pon 19 Lis, 2012
Miniac napisał/a:
Nie 11 Lis, 2012
Pirania napisał/a:
Pon 19 Lis, 2012
ależ wyczekałaś
Kamill napisał/a:
pochowane new beatle
wystarczy, że stoją NEW MINI na widoku faldzip - Wto 20 Lis, 2012 Nie wiem czy bylo, ale kumpel poleca SOUL FOOD BUS:
https://www.facebook.com/soulfoodbusPiTT - Nie 30 Gru, 2012 przetestowałem burgiera z Fridaysa... wcześniej tam tylko stejka opi@rdoliłem i był dobry
co do burgiera... nie rozpisując się, warty najwyżej połowy swojej ceny i tyle
jak dla mnie warburger i barnburger jest mega dobrą opcją jeśli ktoś chce skosztować dobrego mielonego Cartoon - Nie 30 Gru, 2012 co jakiś czas w Streecie pojawia się burger w menu - jak dla mnie rewelacja roj - Nie 30 Gru, 2012
Cartoon napisał/a:
co jakiś czas w Streecie pojawia się burger w menu - jak dla mnie rewelacja
Stf mówił, że mieli mistrz ślimaki z masłem czosnkowym, jadł ktoś?PiTT - Nie 30 Gru, 2012 nie jadam takich specyfików roj - Nie 30 Gru, 2012 ja jeszcze nie jadłem ale w sumie jestem wszystkożerny
a na dobrego hambugsa też się muszę wybrać w końcu.
a pizzę z bella napoli jadłeś?PiTT - Nie 30 Gru, 2012 oczywiście, przecież rozmawialiśmy na ten temat
najlepsze pizza po lewej stronie wisły a może i w całej Wawce
tyle że mała, więc warto dorzucić sałatkę albo po pizzie na głowę
w naszym rejonie jeszcze Stella robi robotę
od jakiegoś czasu mamy Biesiadowo, ale to jak dla mnie dokładna kopia Da Grasso
Bel Paese wyłącznie na miejscu bo w dostawie smakuje słabo
niedawno otworzyli Il Fornello na Branickiego, niestety mimo tego że mam kilka kroków od domu to tam raczej nie zamówię
ciasto na podeszwę, dodatki ubogie (swoją drogą na początku powinni srogo nimi sypać) no i przesolona tak jak frytki z maca roj - Nie 30 Gru, 2012 la stella już dawno nie robi roboty moim zdaniem
(ale ostatnio koleżka w ramach zakładu walczył solo z pizzą familijną tam )
podobno Vilano mają dobrą pizzę, ja tam jadłem stejka z njokami (njoki lepsze niż mięso więc na dwoje babka wróżyła ) ale znajomy łasuch jada i się jara .
Podobno kolejna dobra pizzeria pojawiła się na starym Wilanowie gdzieś koło poczty.
Całkiem dobra pizza była w Segmencie (zaraz za orlenem przy ITI) ale dawno tam nie jadłem więc nie wiem jak teraz. Na pewno cenowo trochę za drogo jak na ilość konkurencji).
Fratelli też miał mega dobrą pizzę ale tak +/- od dwóch, trzech lat (pewnie zmienili kucharza) pieką przeciętniaki. W Biesiadowo nigdy nie byłem a da grasso nie lubię.
A hambugsy mamy gdzieś jakieś niezłe w okolicy?PiTT - Nie 30 Gru, 2012 ta przy poczcie super pizza, ten lokal z lewej strony, ale tam chyba nie ma dowozu
ja w la stelli zamawiałem ostatnio z pół roku temu, więc mogło się zmienić
nie wiem czy gustujesz w sushi, ale jak pieczonego łososia to senso na wilonowskiej wymiata
jest teraz nowy lokal na Rzeczpospolitej, Sushi Atelier i całkiem nieźle im to wychodzi
z Vilano brałem kilka razy sałatki i były całkiem dobre, więc jest szansa że reszta tak samo
na stejka polecam Bisteca, chyba najlepszy jaki jadłem ostatnioroj - Pon 31 Gru, 2012 za sushi nie przepadam, zjeść zjem ale dobre pierogi albo schabowy mi leży dużo bardziej niż te zawijasy wszystkie tuńczykowo łososiowe pum - Pon 31 Gru, 2012 a gdzie idzie zjeść dobrego schabowego albo pierogi?roj - Pon 31 Gru, 2012 dobre pytanie. ze schabowymi walczę póki co we własnym zakresie ale jak ktoś da namiar to chętnie ruszę sprawdzić
pierogi całkiem spoko są np. w al. Jerozolimskich w Zapiecku (mają też lokale w innych lokalizacjach ale jadłem tylko w tym jednym ale kilka razy).Anonymous - Pon 31 Gru, 2012
roj napisał/a:
pierogi całkiem spoko
Suchar w związku z powyższym stwierdzeniem:
Wraca mąż do domu z pracy i widzi jak jego żona całkiem nago zjeżdża okrakiem po poręczy
-Kochanie co ty robisz-pyta zaniepokojony mąż
-Jak to co?-odpowiada żona-odgrzewam ci pierogaKamill - Pon 31 Gru, 2012 Pizzą podniecaja się wszyscy w lokalu na grójeckiej amodo mio, ale ja polecę michelangelo na wołoskiej, mimo że knajpa jest w pawilonikach, to aromat pieca opalanego drzewem , ktory stoi po srodku małego lokalu i na prawde dobra pizza przebija wszystko.