no name - Sob 01 Paź, 2011 gdzie można opchnąc taki katalizator ?Bart - Sob 01 Paź, 2011 http://www.google.pl/sear...89l0.4.3.4l11l0Marek23 - Sob 01 Paź, 2011 Bart, czy jako przedstawiciel lewicy nie powinieneś być przeciwko wycinaniu katalizatorów? Chyba szkola franfurdzka cos o tym wspominala.no name - Sob 01 Paź, 2011 mnie został cały wydech jeszcze po foce,
stąd pytanie.
Dzieki Bart, nie pomyślałem o wujku googlematt - Czw 09 Sie, 2012 Panowie odgrzewam kotleta, wprawdzie nie chce bo nie mogę wywalić kata, ale przy okazji wizyty u tłumikarza zleciłem przenieisienie kata sportowego na sam koniec zamiast przelotowego tłumika z kanta, który już dogorywał a zamiast kata za kolektorem wspawanie samej rurki, zaraz za nią zostaje przelotowy środkowy i na końcu owy kat sportowy ... ktoś miał taką konfigurację? jak wrażenia?mi - Czw 09 Sie, 2012 ej, właśnie! Błąd mi regularnie wywalają wycięte precaty. Zaślepiać sondę drugą czy co proponujecie?Jacek - Czw 09 Sie, 2012 zaślepićGeKo - Czw 09 Sie, 2012 2 sonda w zamkniętą rurkę wkręcić i powinien być spokój, przynajmniej w Renault tak jest. W innych autach najczęściej odsunięcie sondy od strumienia spalin wystarcza, ale renault jest wrażliwe na środowisko Shymek - Czw 09 Sie, 2012
GeKo napisał/a:
2 sonda w zamkniętą rurkę wkręcić i powinien być spokój, przynajmniej w Renault tak jest. W innych autach najczęściej odsunięcie sondy od strumienia spalin wystarcza, ale renault jest wrażliwe na środowisko
U mnie wystarczyło odsunąć i to raptem z 1cmmi - Pią 10 Sie, 2012 czyli coś takiego powiadacie, hę?
http://moto.allegro.pl/em...2542379713.htmlkaziu1985pn - Pią 10 Sie, 2012 czasami ludzie dają kolanko 90st plus przedłużkę, uzyskują jakieś 10-15cm oddalenia , twierdza że nie ma bata żeby wyskoczył błąd GeKo - Pią 10 Sie, 2012 U mnie też tak twierdzili , Nie dojechałem do drugich świateł jak check wyskoczył GeKo - Pią 10 Sie, 2012
Dokładnie, tylko nie powinien mieć tej dziurki, pewnie w niektórych nie będzie zgłaszać błędu w innych może.ŁukaszS3 - Pią 10 Sie, 2012
matt napisał/a:
Panowie odgrzewam kotleta, wprawdzie nie chce bo nie mogę wywalić kata, ale przy okazji wizyty u tłumikarza zleciłem przenieisienie kata sportowego na sam koniec zamiast przelotowego tłumika z kanta,
Piszę po raz kolejny. Jaki jest sens kata na samym końcu? Moim zdaniem totalna głupota...M - Pią 10 Sie, 2012 Już była dyskusja o tym