ta co zawsze. nie dostosowanie prędkości do panujących warunków fydi - Pią 11 Sty, 2013 Ale ściema z tym podbijaniem na szybkiej partii.
http://eurosport.onet.pl/...y,104867,w.htmlGeKo - Pią 11 Sty, 2013 wchodzę na onet, czytam bardzo groźnie wyglądające dachowanie i oczekuje co najmniej 4 rolek na dużym speedzie, a on się kopyrtnął raz przez przód szkoda tylko że klatka padła.Bad-i - Nie 13 Sty, 2013 Mogę zadać jedno podstawowe pytanie?
Czemu się tak doyebaliscie do Ruty niczym pizdy z forum na autoklubie?
Pytam z ciekawości, bo widzę ze ostatnio i jego i Kosciuszke traktują jak największe zło.
Tyle tylko ze nikt z nas nie włożył tyle prywatnego budżetu w rajdy co Oni (pomijam fakt ze najlepiej było by oddać te pieniądze na Kajta lub inna gwiazdę uważana za biedna)Anonymous - Nie 13 Sty, 2013 Bo Ruta jest cienki jak dupa węża a jezdzi częsciowo za publiczne (a więc i moje ) pieniądze,wiele razy było o tym pisaneBad-i - Nie 13 Sty, 2013
rabarbar napisał/a:
Bo Ruta jest cienki jak dupa węża a jezdzi częsciowo za publiczne (a więc i moje ) pieniądze,wiele razy było o tym pisane
To skoro jest ktoś lepszy od niego to niech zbierze budżet i zrobi wynik.
Nie od dziś wiadomo ze zbieranie budżetu to nierozlaczna cześć tego sportu.pit - Nie 13 Sty, 2013 Wykolegował Hołka.
Jest cienki.Bad-i - Nie 13 Sty, 2013
pit napisał/a:
Wykolegował Hołka.
Jest cienki.
To co, mimo możliwości miał zrezygnować?Bonczek - Nie 13 Sty, 2013 Jak niewiele razy się zgadzam z tym Bad-i co piszesz to tutaj jak najbardziej pit - Nie 13 Sty, 2013
Bad-i napisał/a:
pit napisał/a:
Wykolegował Hołka.
Jest cienki.
To co, mimo możliwości miał zrezygnować?
ale to nie zabrania mi go nie lubić prawda
a możliwość sobie wydeptał po układzie zapewne, skoro wyparł tak doświadczonego zawodnika, może tata w zarządzie albo coGeKo - Nie 13 Sty, 2013
pit napisał/a:
Wykolegował Hołka.
Jest cienki.
A Hołek wykolegował wtedy (lepszego od siebie) Komornickiego. To akurat nic nowego w tym sporcie
Ja nie mam nic przeciwko póki robi wynik, a Ruta nie robił nie robi i nie będzie robił wyników w żadnej dyscyplinie sportów motorowych. Nie radził sobie w RPP w RSMP i w IRC.
Jeździ za publiczną kasę a przynajmniej tak to oficjalnie wygląda.Anonymous - Nie 13 Sty, 2013 GeKo, Ale Hołek to najbardziej medialne nazwisko w tym sporcie,wiec marketingowo Orlenowi to sie napewno opłacałopit - Nie 13 Sty, 2013 GeKo, prawda
rabarbar, tyż prawdaKarQ - Nie 13 Sty, 2013
rabarbar napisał/a:
GeKo, Ale Hołek to najbardziej medialne nazwisko w tym sporcie
To nie ma większego znaczenie, inaczej już dzwoniliby do Martina Bad-i - Nie 13 Sty, 2013 Pytanie czy jakby ktos z Was mial taka mozliwosc to by ja odrzucil. Tym bardziej ze wczesniej juz wydal na rajdy jakies 2-3 mieszkania lub domy