Ja w końcu zakończyłem na zastanawianiu się Niemy - Sob 06 Mar, 2010 ja może wpadnę na ogladare jeśli będę w stanie, Jacku tez coś mówił, ze może będziefydi - Sob 06 Mar, 2010
Niemy napisał/a:
Jacku tez coś mówił, ze może będzie
O! to niech weźmie ze sobą rameczki dla Krk to sobie odbiorę od Tomcata
Cytat:
Studio Filmowe OesRECORDS wraz ze Studiem Fotograficznym MaxxxiFoto, przygotowali niespodziankę dla załóg startujących w I Rundzie SMT 7.02.2020 w Tychach.
Jest to Puchar za najbardziej widowiskową i jednocześnie efektywną jazdę podczas I rundy SMT. Oprócz Pucharu ufundowana została nagroda o wartości 100pln. Wszystkie szczegóły na plakacie w dniu zawodów.
Tomcat! Nie pokazuj się nam bez tej nagrody! martin.h - Nie 07 Mar, 2010 Tomcat, jak tam po Tychach? Mocno ucierpiało to Saxo od Łukasza Rogola?Tomcat - Nie 07 Mar, 2010
fydi napisał/a:
Cytat:
Studio Filmowe OesRECORDS wraz ze Studiem Fotograficznym MaxxxiFoto, przygotowali niespodziankę dla załóg startujących w I Rundzie SMT 7.02.2020 w Tychach.
Jest to Puchar za najbardziej widowiskową i jednocześnie efektywną jazdę podczas I rundy SMT. Oprócz Pucharu ufundowana została nagroda o wartości 100pln. Wszystkie szczegóły na plakacie w dniu zawodów.
Tomcat! Nie pokazuj się nam bez tej nagrody!
Niestety tą nagrodę zgarnęła załoga w VW Polo 1.0 full seria
martin.h napisał/a:
Tomcat, jak tam po Tychach? Mocno ucierpiało to Saxo od Łukasza Rogola?
Powiem Tobie, że wiele z niego już nie będzie. Blacharsko nie ma połowy przodu + chyba klatka delikatnie dostała. Mechanicznie cholera wie, kolega twierdzi że półoś rozwaliła skrzynie, cały lewy przedni zawias nie istnieje... Kiepsko to wygląda i szkoda mi gościa, bo chyba dopiero co zbudował to auto.fydi - Nie 07 Mar, 2010 Tomcat, ej dobra a jak wynik ?Tomcat - Nie 07 Mar, 2010 Łącznik kierownica - siedzenie zawiódł... Poszedłem raz w pole zamiast skręcić i z 10 sekund poszło w piździec... No i 7 miejsce ale huy, fajnie było.fydi - Nie 07 Mar, 2010 a właściwie to po czym jeździliście?
i czy masz ramki? Tomcat - Nie 07 Mar, 2010 Zapoznanie po śniegu i lodzie.
1 przejazd śnieg i mokry asfalt.
2 przejazd mokro.
3 przejazd i mokro i sucho.
a jakie ramki ? na obrazki z dziadkiem ? mam. ramki szlugów już nie mam. ramki na rejestracje jakieś mam.fydi - Nie 07 Mar, 2010
Tomcat napisał/a:
ramki na rejestracje jakieś mam.
ade - Pon 08 Mar, 2010 dzisiaj w krakowie byl puchar wrt, ale chyba nikogo z hh nie bylo...
ogolnie poziom raczej niski, wygral przypuszczalnie gosc 206ka rc (ta sama co kiedys na miescie sie z nia gonilem...) ponoc swego czasu mistrz polski w n2 czy n3, albo maluch masakrator:D
68 zalog jechalo... po 50 bylem 3 w klasie i okolo 8 w generalce, ale kilka szybszych aut po mnie jeszcze jechalo wiec pewnie spadlem sporo:D
trasa troche dziurawa ale fajna dosc szybka, sliska, szuter, beton, troche sniegu, troche lodu... szkoda, ze wiecej sniegu nie dopadalo:Dmatt - Pon 08 Mar, 2010
Tomcat napisał/a:
Powiem Tobie, że wiele z niego już nie będzie. Blacharsko nie ma połowy przodu + chyba klatka delikatnie dostała. Mechanicznie cholera wie, kolega twierdzi że półoś rozwaliła skrzynie, cały lewy przedni zawias nie istnieje... Kiepsko to wygląda i szkoda mi gościa, bo chyba dopiero co zbudował to auto.
nie gadajcie, że Łukasz fure skasował ... ledwo ją zrobił i zaczął cieszyć się z jazdy, co dokładnie się stało? kurna, szkoda szkoda
ja jednak nie pojechałem, pilotka egz na licencje zdawała a ja się chilloutowałem Janusz - Pon 08 Mar, 2010
Tomcat napisał/a:
ramki na rejestracje jakieś mam.
to oznacza ze trzeba zrobić szybki spot ramkowy może dzisiaj??qbus - Pon 08 Mar, 2010
Cytat:
ponoc swego czasu mistrz polski w n2 czy n3
a nie w n1/a5? Kalicki od Micry? srebrne 206?ade - Pon 08 Mar, 2010
qbus napisał/a:
Cytat:
ponoc swego czasu mistrz polski w n2 czy n3
a nie w n1/a5? Kalicki od Micry? srebrne 206?
no pewnie tak jak mowisz:d srebrne 206rc...
cieli sie na sekundy maluszkiem, o ile dobrze kojaze to maluszkiem jechal domel