bo obecnie z tego co sie orientuje nie ma nic ciekawego w sklepach.
szczerze polecam COD Wodern Warfare II. Naprawdę zajebista akcja jeśli ktoś lubi takie gry. I byśmy mogli się "poszczelać" po sieci Keju k-mart - Nie 03 Sty, 2010 moj brat w to pyka, naprawde fajna. w MF I sam sporo gralem ale na kompie, ja niestety w ogole nie ogarniam takich gier na padzie PiTT - Pon 04 Sty, 2010
anjas napisał/a:
k-mart napisał/a:
bo obecnie z tego co sie orientuje nie ma nic ciekawego w sklepach.
szczerze polecam COD Wodern Warfare II. Naprawdę zajebista akcja jeśli ktoś lubi takie gry. I byśmy mogli się "poszczelać" po sieci Keju
a jak Ci się gra na padzie?
widziałem myszki do ps3, na tym pewnie już lepiej się graanjas - Pon 04 Sty, 2010
PiTT napisał/a:
przyzwyczaiłem się, jest OK, nawet bardzo OK.zefir - Pią 08 Sty, 2010 ktos chetny na Little Big Planet online :D:D???? mega gra po 4 piwkach zefir - Pią 08 Sty, 2010
k-mart napisał/a:
moj brat w to pyka, naprawde fajna. w MF I sam sporo gralem ale na kompie, ja niestety w ogole nie ogarniam takich gier na padzie
temat do ogarniecia, ja zaczynalem na xboxie grac w Gears'ow to moje pierwsze kilka dni grania to bylo mistrzostwo w strzelanie do wszystkiego procz wrogow.
PiTT - Pią 08 Sty, 2010
anjas napisał/a:
PiTT napisał/a:
przyzwyczaiłem się, jest OK, nawet bardzo OK.
przytoczę stare słowa Kondzia
granie w FPS na padzie to jak walenie konia stopami anjas - Pią 08 Sty, 2010
PiTT napisał/a:
granie w FPS na padzie to jak walenie konia stopami
zależy co kto lubi... a co do stóp to musiałby się chyba ekspert (pieqt) wypowiedzieć PiTT - Pią 08 Sty, 2010
anjas napisał/a:
PiTT napisał/a:
zależy co kto lubi... a co do stóp to musiałby się chyba ekspert (pieqt) wypowiedzieć
zależy co kto lubi... a co do stóp to musiałby się chyba ekspert (pieqt) wypowiedzieć
ej! ja lubię stopy same w sobie, a od walenia konia stopami, to już chyba Badi jest, nie jaKonradMK - Pią 08 Sty, 2010
PieQt napisał/a:
od walenia konia stopami, to już chyba Badi jest, nie ja
ile za sztukę?Bad-i - Pon 18 Sty, 2010 he he yebani, dobra to zapytam w temacie. Czy oplaca sie wogole sprzedawac PS2 z jakimis tam badziewnymi grami?Anonymous - Pon 18 Sty, 2010
Bad-i napisał/a:
he he yebani, dobra to zapytam w temacie. Czy oplaca sie wogole sprzedawac PS2 z jakimis tam badziewnymi grami?
Pewnie, będziesz miał na pełny bak paliwa .Bad-i - Pon 18 Sty, 2010
igoriq napisał/a:
Bad-i napisał/a:
he he yebani, dobra to zapytam w temacie. Czy oplaca sie wogole sprzedawac PS2 z jakimis tam badziewnymi grami?
Pewnie, będziesz miał na pełny bak paliwa .
no wlasnei o taka cene mi chodzi, czyli 300 moze byc??