To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

ICE - In Car Entertainment - ktory telefon

Jakarti - Pon 13 Cze, 2011

Cytat:
Jakarti, też zamówiłem desire Z.
Daj znać jak pierwsze wrażenia. Ja spodziewam się na tygodniu.

zobaczymy. ja podobno tez w tym tygodniu. generalnie powiedziałem, ze wole starą e50 niz tą nową e7. zupelnie nie umialem sie odnalezc w tym telefonie.. wielki, ciezki i jeszcze malo intuicyjny.

106 - Pon 13 Cze, 2011

jakarti miales autofocus w aparacie? ja patrzylem w 2 egzeplarzach i nie udo mi sie
odszukac / uruchomic... jak dla mnie to totalny badziew. 8mpix ze zdjeciami jak
z kalkulatora :/

Jakarti - Śro 15 Cze, 2011

tak , pamietam ze byl jesli mowisz o nokii e7.
aparat moze zły nie był ale interfejs telefonu calkowicie nie dla mnie

vitesse - Nie 26 Cze, 2011

106 napisał/a:
jakarti miales autofocus w aparacie? ja patrzylem w 2 egzeplarzach i nie udo mi sie
odszukac / uruchomic... jak dla mnie to totalny badziew. 8mpix ze zdjeciami jak
z kalkulatora :/

e7 nie ma autofocusa :)
wiec zdjecia kicha :)

Jakarti - Pon 27 Cze, 2011

nie bede sie klocil ale wydawalo sie, ze cos tam po przycisnieciu sie fokusowalo ale moze nie :)

w kazdym razie mam juz od tygodnia htc desire z i złego słowa nie mogę powiedziec. bardzo fajny telefon i obsługa o niebo lepssza od tej nokii co mowie z przykroscia
w htc autofokus jest a foty bez dotykania zadnych ustawien jak na telefon calkiem spoko

takie to piękne miejsca mamy w tej warszawie
jak ktoś jeszcze nie był to polecam.

GeKo - Pon 27 Cze, 2011

Jakarti, Dobry wybór Kuba, jak na razie w tym telefonie znalazłem jeden FUCKUP!!!
Pomylenie sie w adresie gmail powoduje ze po dodaniu drugiego nie da się ich zamienić miejscami i ustalić tego drugiego jako głównego. Nie da się też tego pierwszego usunąć. Jedynym rozwiązaniem jest format telefonu. Napsuło mi to sporo krwi przy konfigurowaniu telefonu ojcu.

Maciusiowy - Pon 27 Cze, 2011

mi htc ostatnio spadł i się rozbił - nie polecam :faja:
Franek - Pon 27 Cze, 2011

Jakarti, też mam już Desire Z.
Bardzo pozytywnie się zaskoczyłem. Bardzo na plus jest jakość wykonania, ekran oraz obsługa.
Szkoda tylko, że bateria dość krótko trzyma.
Ale polecam.

Janusz - Pon 27 Cze, 2011

GeKo napisał/a:
Jakarti, Dobry wybór Kuba, jak na razie w tym telefonie znalazłem jeden FUCKUP!!!
Pomylenie sie w adresie gmail powoduje ze po dodaniu drugiego nie da się ich zamienić miejscami i ustalić tego drugiego jako głównego. Nie da się też tego pierwszego usunąć. Jedynym rozwiązaniem jest format telefonu. Napsuło mi to sporo krwi przy konfigurowaniu telefonu ojcu.

eee a jaki tam jest android?? ja pamiętam ze u mnie miałem z tym trochę problemu bo kupiłem używkę i już był czyjś adres wklepany, ale jakoś udało mi się zmienić mój adres jako główny, natomiast nie mogłem całkowicie usunąć starego i trochę żeby zmienić na mój tez sie musiałem pomęczyć, tyle ze to była moja pierwsza przygoda z androidem wiec zakładałem ze po prostu sie motam, i nie pamiętam co i jak robiłem. to było na androidze 2.1... potem wgrałem 2.2 wiec był format po drodze i wykasowało tamtego maila...

Kamill - Pon 27 Cze, 2011

A ktoś ma htc wildfire s ? Ojciec teraz chce wziąść jakis dotykowy żeby sie troche pobawić i zobaczyc czy sie przekona. Do wyboru jeszcze ma jakieś szajsungi wave 723 ? lub cos podobnego, ale ja jakoś nie mam do nich przekonania.
zefir - Pon 27 Cze, 2011

mi moj desire Z ostatnio 3x spadł z biurka, twarda sztuka :D co do baterii, jesli tylko mejl , telefony , sms to spoko mi trzyma 2 dni, ale jesli zaczyna sie granie to masakra jakas :D
Kamill - Pon 27 Cze, 2011

Janusz napisał/a:
GeKo napisał/a:

eee a jaki tam jest android?? ja pamiętam ze u mnie miałem z tym trochę problemu bo kupiłem używkę i już był czyjś adres wklepany, ale jakoś udało mi się zmienić mój adres jako główny, natomiast nie mogłem całkowicie usunąć starego i trochę żeby zmienić na mój tez sie musiałem pomęczyć, tyle ze to była moja pierwsza przygoda z androidem wiec zakładałem ze po prostu sie motam, i nie pamiętam co i jak robiłem. to było na androidze 2.1... potem wgrałem 2.2 wiec był format po drodze i wykasowało tamtego maila...

Ja miałem lepszy przypał bo pomieszał mi nazwy kontaktów na karcie z kontaktami z gmaila, i nagle pisze mi koleżanka na chacie gmaila pod pseudonimem "chińczyk na batorego", wkurwijące :wall:

bizon - Pon 27 Cze, 2011

nie wiem, co wy robicie z tymi adresami gmaila, mnie sie nic nie miesza :D
zefir - Pon 27 Cze, 2011

mnie też :D
Janusz - Pon 27 Cze, 2011

mnie tez nie, ja tylko miałem problem zmienić konto poprzedniego właściciela na moje :P