To nie jest abstrakcja, ludzie wożą ludzi i to ma miejsce codziennie - nie dzieje się nic złego, a raczej dobrego dla komsumentów bo to oni sa podmiotem usług a nie przedmiotem. Taksówkarzy boli że nie mogą przycinać tyle ile im się podoba bo jest konkurencja która potrafi taniej wozić ludzi z taką samą jakością usługi.
Ale nie zróbmy PRL zróbmy urzędowo wszystko niech będzie drożej ale urzędowo.
zaskoczyłeś mnie tym...
Maćku kolejny raz niestety dajesz do zrozumienia, że zmierzasz w kierunku Polskości sprzed 25lat gdzie wszytko było na gębę, rozdawano bonusy z dupy dla koleszków i hasła typu czy się stoi czy się leży 200 się należy dewizą na życie. Jak możesz pisać z 1 strony, że gospodarka ma się źle to należy obniżać podatki a z drugiej, zróbmy miejsca pracy wolne od podatku dla wybranych osób bo tak, bo tak akurat dla mnie będzie lepiej...
no totalnie Cię nie kumam teraz.M - Śro 27 Paź, 2010 Widocznie mamy dwie inne wizje wolności.
Przemku może pogadamy kiedyś gdzieś przy browarze to się zrozumiemy - mi się nie chce pisać w nieskończoność.
Jestem o 180stopni od tego co napisałeś o mnie, nie wiem skąd takie wnioski.mi - Śro 27 Paź, 2010 O ja pierdykam
W zasadzie ignoruję ten temat, ale czasem, z ciekawości/chęci rozerwania się, zerkam tu. Zwykle wygląda to jak dziś: czytam posta, irytuję się, czytam drugiego, irytuję się bardziej, czytam trzeciego i przestaję się irytować w sumie. Od tego momentu każde kolejne wpisy bawią mnie bardziej i bardziej. Oj tak chłopaki, oj tak! O ile eM, mimo niewątpliwego oszołomstwa i zamknięcia na argumenty z otoczenia, czasem pisze coś sensownego, o tyle Kondzio jak doyebie to aż się miło robi Markowi wybaczam, jest sportowcem.
KonradMK napisał/a:
Myśleliście o tym ataku w Łodzi na PIS? Ciekawe czy to była próba sił, sprawdzenie na ile można lecieć w chuya z polskim społeczeństwem. moim zdaniem jesteśmy już o krok od Białorusi gdzie takie akcje są na porządku dziennym. obudzimy się w końcu? będzie rewolucja? ktoś pęknie w końcu? czy polską tradycją olejemy ciepłym moczem, pośmiejemy się i udamy że nic się nie dzieje?
to muszę sobie wydrukować i powiesić nad biurkiem chybaMarek23 - Śro 27 Paź, 2010
mi napisał/a:
O ja pierdykam
W zasadzie ignoruję ten temat, ale czasem, z ciekawości/chęci rozerwania się, zerkam tu. Zwykle wygląda to jak dziś: czytam posta, irytuję się, czytam drugiego, irytuję się bardziej, czytam trzeciego i przestaję się irytować w sumie. Od tego momentu każde kolejne wpisy bawią mnie bardziej i bardziej. Oj tak chłopaki, oj tak! O ile eM, mimo niewątpliwego oszołomstwa i zamknięcia na argumenty z otoczenia, czasem pisze coś sensownego, o tyle Kondzio jak doyebie to aż się miło robi Markowi wybaczam, jest sportowcem.
Myslałem, że już nie masz dostepu do netu, żeby ciąć koszty.Stf - Śro 27 Paź, 2010
M napisał/a:
Widocznie mamy dwie inne wizje wolności.
Przemku może pogadamy kiedyś gdzieś przy browarze to się zrozumiemy - mi się nie chce pisać w nieskończoność.
Jestem o 180stopni od tego co napisałeś o mnie, nie wiem skąd takie wnioski.
no to sprostuj, bo może ja źle czytam twoich kilka ostatnich wypowiedzi...Marek23 - Śro 27 Paź, 2010 http://wyborcza.biz/bizne...?as=1&startsz=xM - Śro 27 Paź, 2010 Mi - z tym oszołomstwem to wiesz co możesz zrobić? Nie muszę pisać chyba.M - Śro 27 Paź, 2010
Stf napisał/a:
M napisał/a:
Widocznie mamy dwie inne wizje wolności.
Jestem o 180stopni od tego co napisałeś o mnie, nie wiem skąd takie wnioski.
no to sprostuj, bo może ja źle czytam twoich kilka ostatnich wypowiedzi...
a reszta przy piwku.Bad-i - Śro 27 Paź, 2010 chyba wpadne na to piwo, bo jak zwykle jest poruszenie tematu a odpowiedzia jest link do czegos co kompletnie nie uzasadnia wczesniejszych wypowiedzi pcs - Śro 27 Paź, 2010 o to ja dodam cos bo Maciek wrzucil cos fajnego, z czym sie kompletnie nie zgadzam i uwazam ze ten ranking to bzdura, chcby dlatego ze Wietnam ma identyczny ustroj jak Chiny a roznia sie w rankingu o ponad 100 oczek. Na dodatek w obu kraja trzeba dawac srogie lapowki , zeby cokolwiek zalatwic. No tak juz widze, ze te pierwsze chiny to Taiwan a Chiny ludowe sa tuz przed Wietnamem (niemniej obu brak wolnosci i lapownictwo nie przeszkadza rosnac na poziomie 10-20% rocznie .... )
Ale pieprzyc Wietnam, Wietnamczycy jak wiadomo nasz kraj jakby byl na 1 miejscu wolnosci gospodarczej i jest im tu tak dobrze, ze od lat 70dziesiatych zaden formalnie tu mieszkajacy Wietnamiec nie umarl
Chcialem napisac o wolnosci zacnego Luksemburga znajdujacego sie na 14 miejscu, to troche bzdura, niektore ich rzepisy sa kretynskie np. przy kupnie (nie sprzedazy) pierwszego mieszkania buli sie panstwu bagatela ... 40tys Ojro. Moj brat ostatnio 3 miechy negocjowal cene mieszkania z lokalesem, na koncu zgodzil sie juz na cene pierwotna a lokales mieszkania i tak nie sprzedal i jeszcze chcial go oszukac. Jego kolega poszedl do developera, obejrzal dom, powiedzial co jest nie halo i poweidzial, ze na naprawe tych niedociagniec zyczy sobie obnizki o tyle i tyle. Na to deweloper odrzekl:
" negocjowac cene to Pan sobie moze w Belgii, we Francji Pan moze negocjowac, ale nie w Luksemburgu a teraz przepraszam bo ide karmic ryby w stawie" i wyszedl M - Czw 28 Paź, 2010 Musisz wysłać im tę historię to może obniżą pozycję Luksemburga w indeksie wolności gospodarczej M - Czw 28 Paź, 2010 Ciekawy tekst...
http://hekatonchejres.sal...ie-dla-zdrajcowPiTT - Czw 28 Paź, 2010
KonradMK napisał/a:
Myśleliście o tym ataku w Łodzi na PIS? Ciekawe czy to była próba sił, sprawdzenie na ile można lecieć w chuya z polskim społeczeństwem. moim zdaniem jesteśmy już o krok od Białorusi gdzie takie akcje są na porządku dziennym. obudzimy się w końcu? będzie rewolucja? ktoś pęknie w końcu? czy polską tradycją olejemy ciepłym moczem, pośmiejemy się i udamy że nic się nie dzieje?
Kondziu, oooo koooorwaaaaa
nie wiem czy to otoczenie w pracy ma na Ciebie taki wpływ czy jeszcze coś innego
co Ty wypisujesz, gierary hirr
jeśli coś będzie w postaci zrywu agresji to tylko i wyłącznie dzięki praniu mózgów przez Pis, który ewidentnie nawołuje to linczu na swoich przeciwnikach
zachowanie Pisu najlepiej obrazuje ten film
Młody Papież - Czw 28 Paź, 2010 padają jak te kozyGeKo - Czw 28 Paź, 2010 Mistrzowskie aktorstwo czy ktoś przyznaje oskary za to na koniec sezonu ?