Dobra Pany....
Zarezerwowałem wstepnie pierwszy możliwy termin 24 wrzesień
ALE,
mam dzwonić do Wróbla raz w tygodniu i dowiadywać się o terminy które mogą wypaść więc jest szansa na coś wcześniej. Nawet nie robię listy żadnej jeszcze - zobaczymy jak z terminami - ten na tę chwilę mamy.
W ciemno mowie, że się piszę
Ja tak samo Mick - Wto 10 Maj, 2011
Yarko napisał/a:
ja bym chętnie odkupił jakieś slicki 15'/16' jeśli masz więcej
Yarko jakbyś chciał rajdowego Slicka w '16 to daj znać. od 70 do 80% mięcha. BFy oczywiście rasta - Wto 10 Maj, 2011 Ja się nie piszę ale bendem Gaydek - Wto 10 Maj, 2011 Ja nic nie piszę i nie wiem czy będę, bo po ostatnim razie to już nic kurwa nie wiem Kenet - Wto 10 Maj, 2011 Ja będę na pewno na następnym trackdayu!Stf - Wto 10 Maj, 2011 eM - dajesz !Anonymous - Wto 10 Maj, 2011 Dajesz -ja sie pisze!!!Anonymous - Wto 10 Maj, 2011 Ja Planuje !Anonymous - Wto 10 Maj, 2011 Mam nadzieje sie ogarnac Michał - Wto 10 Maj, 2011
ta miata tak zaginała niezle na drogowej oponie. Mega niska.EmerytRs2 - Wto 10 Maj, 2011 ja się piszę zawsze
mx5 robotę robi roj - Wto 10 Maj, 2011 mx-5 mistrz, miałem okazję się przejechać na prawym - bajka!Kamill - Śro 11 Maj, 2011
Michał napisał/a:
ta miata tak zaginała niezle na drogowej oponie. Mega niska.
Na zdjęciu widać że jest mocny negatyw z przodu ustawiony, na pewno jej to nie zaszkodziło.Bartli - Śro 11 Maj, 2011
M napisał/a:
Dobra Pany....
Zarezerwowałem wstepnie pierwszy możliwy termin 24 wrzesień
ALE,
mam dzwonić do Wróbla raz w tygodniu i dowiadywać się o terminy które mogą wypaść więc jest szansa na coś wcześniej. Nawet nie robię listy żadnej jeszcze - zobaczymy jak z terminami - ten na tę chwilę mamy.
Macie szczęście, bo właśnie odrzuciliśmy ten termin wrześniowy parę dni temu W zamian będziemy robić wyjątkowo coś w środku tygodnia, ale wcześniej. Paranoja jakaś z tymi terminami...Stf - Śro 11 Maj, 2011 nowy zestaw fotek: