Anonymous - Nie 27 Kwi, 2014 No własnie dziwi mnie ze wiekszosc biegających nie robi interwałów a to przeciez bardzo efektywna forma treningu,do tego ciekawsza i mniej nudna,pamiętam ze jak za małolata cos tam trenowałem to napierdalalismy interwaly ciągleJakarti - Pon 28 Kwi, 2014 Jak ciagle to wtedy nazywa sie to sprint Vlodarsky - Pon 28 Kwi, 2014
Jakarti napisał/a:
Jak ciągnę to wtedy nazywa sie to sprint
W moich stronach mówią na to "ssanie pały"
Jakarti - Pon 28 Kwi, 2014
Vlodarsky napisał/a:
W moich stronach mówią na to "ssanie pały"
przekonasz sie o tym osobiscie w moich stronach bizon - Pon 28 Kwi, 2014 pyknalem sobie dzis w ramach zwiedzania wroclawia 12 km po parkach w 1h10m. fajne te parki tu macie rasta - Nie 11 Maj, 2014 Siem pochwalę, w niecałe 10 miesięcy z czego niestety większość to okres zimowy, ale zima w tym roku była łagodna. 1k pękło by szybciej tylko nie wszystkie wypady zostały zarejestrowane, a to bateria padła, albo zapomniało apkę się włączyć - wiadomo
Vlodarsky - Nie 11 Maj, 2014 Super !!! Fajnie, że się tak mocno wkręciłeś rasta - Nie 11 Maj, 2014 Będzie jeszcze lepiej 18 maja, zamiast jechać na Pozen mam w Wawie maraton Rollercup. Plan pojechać poniżej 1:40 Kamill - Nie 11 Maj, 2014 Potwierdzam. Kupiłem po nim rolki. Zajechane w h... Vlodarsky - Nie 11 Maj, 2014
rasta napisał/a:
Będzie jeszcze lepiej
I taniej niż Pozen rasta - Nie 11 Maj, 2014 Znacznie, na raziem odechciało mi się pakowania kasy w auto.Anonymous - Pon 12 Maj, 2014
bizon napisał/a:
pyknalem sobie dzis w ramach zwiedzania wroclawia 12 km po parkach w 1h10m. fajne te parki tu macie
Bo to fajne i ładne miasto jest !!Zagłębie biegowe jest koło mnie-stadion olimpijski,park szczytnicki i wały odrybizon - Pon 12 Maj, 2014
rabarbar napisał/a:
bizon napisał/a:
pyknalem sobie dzis w ramach zwiedzania wroclawia 12 km po parkach w 1h10m. fajne te parki tu macie
Bo to fajne i ładne miasto jest !!Zagłębie biegowe jest koło mnie-stadion olimpijski,park szczytnicki i wały odry
Masz na myśli stadion Śląska Wrocław?Anonymous - Pon 12 Maj, 2014 nie,stadion "olimpijski",obecnie tereny awf i stadion żużlowy
http://pl.wikipedia.org/w..._Wroc%C5%82awiu
szkoda ze mnie nie było we wrocku,zrobilibyśmy wspólne bieganiebizon - Pon 12 Maj, 2014 Chętnie, następnym razem zaanonsuję się wcześniej