To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HH.ORG na Torze - [HH.org TrackDay] Tor Poznań 2012

Rasputin - Wto 28 Lut, 2012

:lol2:
Marek23 - Śro 29 Lut, 2012

Pośmiane jest,ale dalej twierdzę,że rwd, 1600kg i 510 kuca w kompresorze może zrobić czas na poziomie clio sport PH3 :>
Michał - Śro 29 Lut, 2012

dobra, nieważne czym wpadniesz po prostu wpadnij przybić pione !

No Michał, tylko mnie nie zlewaj jak ostatnio w Lublinie. Tylko z laskami gadałeś, a ja wtedy rzeżba,bicek, wszystko, a Ty nic :wall:
M - Śro 29 Lut, 2012

Marek23 napisał/a:
Pośmiane jest,ale dalej twierdzę,że rwd, 1600kg i 510 kuca w kompresorze może zrobić czas na poziomie clio sport PH3 :>

Jeśli kierownik nie ogarnia do końca to może byc spektakularny end of story :)

roj - Śro 29 Lut, 2012

rasta napisał/a:

Ja mam Interstate w 20" jakby co

nie pamiętam gdzie :faja: , ale czytałem o tych oponach, podobno bardzo dobry wybór w tej cenie. na papierze średnio ale na feli potrafi zaskoczyć :faja:
Cytat:

Pośmiane jest,ale dalej twierdzę,że rwd, 1600kg i 510 kuca w kompresorze może zrobić czas na poziomie clio sport PH3

myślę, że i lepszy czas, chyba, konstrukcyjnie clio to ma przewagę tylko na kjs nad takim XKR

Janusz - Śro 29 Lut, 2012

to ten nowy xkr czy stary?? jak nowy to myślę ze jednak taka fura na slicku na poznaniu to z takiego clio robi wiatrak konkretny... przecież to zupełnie inna liga... tyle ze trzeba ogarniać.. w czym cena furaka na pewno nie będzie pomagać :rotfl:
Anonymous - Śro 29 Lut, 2012

opony: 4000 pln
benzyna: 500pln
obcierki i odpryski na lakierze XKR: bezcenne ;)

samochód jest dla ludzi i nie ma co go trzymać po kocem (są wyjątki) więc mam nadzieję, że XKR (marzenie) pokaże co potrafi :)

M - Śro 29 Lut, 2012

Ja to widzę tak, wyprzedzam takiego XKR w zakręcie bo kierowca boi się iść o życie a potem zostaje zmasakrowany na prostej.
Jakarti - Śro 29 Lut, 2012

M napisał/a:
Ja to widzę tak, wyprzedzam takiego XKR w zakręcie bo kierowca boi się iść o życie a potem zostaje zmasakrowany na prostej.

tor sklada sie z tych dwoch elementow. winning is winning :D
zawsze mu mozna zajechac! :rotfl: :rotfl:

Kierownik XKRa jest odpowiedzialny. Co do czasow, auto skreca niezle, a na prostej ma dosc taki odpal :rotfl: Tez sie nim kulne...
M - Śro 29 Lut, 2012

No k.urewa ale jaki to jest winning, jak wyprzedzenie dziecka na trójkołowym rowerku :D

Bez jaj, takie rwd ma gume szeroką na maxa. Przecież to skręca i hamuje, raczej w zakręcie też będzie dawało radę.

PS. Panowie, obiecałem mu,że na torze jest porządek i nie ma oszołomów, którzy robią głupoty. Jako,że sam nie będę miał tam auta, to jest to prawda i mnie nie zawiedziecie.

M - Śro 29 Lut, 2012

Marek23 napisał/a:
Bez jaj, takie rwd ma gume szeroką na maxa. Przecież to skręca i hamuje, raczej w zakręcie też będzie dawało radę.

O ile będzie na odpowiedniej oponie do swojej wagi oczywiście :)

Anonymous - Śro 29 Lut, 2012

Marek23 napisał/a:
Panowie, obiecałem mu,że na torze jest porządek i nie ma oszołomów,

:> :> :>