kamil - Pią 24 Kwi, 2015 Ty się nadasz, ale obawiam się, ze poziom Twoich zarobków jest ciut wyższy niż GM chciałby Ci zaproponować Anonymous - Pią 24 Kwi, 2015 a ja mam dylemat z pracą-wybrac taka za małą kase ale we wrocku,czysta,łatwa i przyjemna czy taką za 2,5 raza więcej ale poza domem i trzeba sie narobic do urwania rąkpP - Pią 24 Kwi, 2015 ale w perspektywie dłuższej kto wie czy nie byłby to dobry krok siema - Pią 24 Kwi, 2015
rabarbar napisał/a:
a ja mam dylemat z pracą-wybrac taka za małą kase ale we wrocku,czysta,łatwa i przyjemna czy taką za 2,5 raza więcej ale poza domem i trzeba sie narobic do urwania rąk
Wiesz, wszystko zależy od tego czy podstawą obliczeń jest 1k zł czy 10k zł Ryba - Pią 24 Kwi, 2015
rabarbar napisał/a:
a ja mam dylemat z pracą-wybrac taka za małą kase ale we wrocku,czysta,łatwa i przyjemna czy taką za 2,5 raza więcej ale poza domem i trzeba sie narobic do urwania rąk
Jak jesteś bogaty z domu, wybierz tą pierwzą Kamill - Pią 24 Kwi, 2015 Na lato bierz tą lekką, wieczorem grill, albo rower. A na zimę tą ciężką i tak się siedzi w domu przeważnie, więc zamiast zamulać przed tv to lepiej trochę na letnie wycieczki odłożyć
Ja tak robiłem że całą zimę klepałem nadgodziny, a teraz mam tak że nie było dnia żebym 8h przed kompem siedział.Siadly - Pią 24 Kwi, 2015 Szkoda, że wcześniej tego lifehacka nie znałem. Przyszło lato, więc zostało siedzenie przy grillu bez kasy Bonczek - Pią 24 Kwi, 2015 Myslalem ze szukają GM'a, tak to nie jestem zainteresowany KarQ - Pią 24 Kwi, 2015 Już odróżniam ATL od BTL, ale nie jestem zainteresowany Janusz - Sob 25 Kwi, 2015
Cytat:
Już odróżniam ATL od BTL, ale nie jestem zainteresowany
W obecnych czasach płatny staz moze oznaczać. , że to stażysta placi firmie za to że u niej pracuje.
A ty Kamil zmienikes robote czy nadal w domu na Z?Bonczek - Sob 25 Kwi, 2015 Zmienił Franek - Sob 25 Kwi, 2015 A to gratulacje kamil - Pon 27 Kwi, 2015 w domu na C teraz siema - Pon 27 Kwi, 2015