Kamill - Nie 03 Lut, 2013 Za to e60 od grodzi do przodu jest cała aluminiowa i podobno też jest lekka w stosunku do e90rallyfilip - Pon 04 Lut, 2013 Opel Adam R2Maciusiowy - Czw 07 Lut, 2013 jeżdżę od tygodnia golfem VII generacji i muszę przyznać, że to naprawdę fajny samochód (pomijając dychawiczny silnik 1.2 TSI) Bart - Czw 07 Lut, 2013 Jeśli ma dychawiczny silnik to co w nim fajnego? anjas - Czw 07 Lut, 2013 że jest golfem VII generacji Bart - Czw 07 Lut, 2013 a to przepraszam, jeździłem tylko golfem III generacji i to jako pasażer.Maciusiowy - Czw 07 Lut, 2013 jest po prostu bardzo przyjemny, z zewnątrz może nie zachwyca, ale środek jest jak w Audi, miękkie plastiki, wszystko pracuje jak należy i jest prze-cichy w środku. Dodatkowo zrezygnowano w nim z idiotycznego czerwonego podświetlenia i wszystko jest teraz 'na perłowo', w sensie biało Z większym motorem to pewnie zajebiste auto.
Bart napisał/a:
a to przepraszam, jeździłem tylko golfem III generacji i to jako pasażer.
na pewnych filmach widać Cię w golfie II generacji - i to jako kierowcęGaydek - Czw 07 Lut, 2013
Bart napisał/a:
a to przepraszam, jeździłem tylko golfem III generacji i to jako pasażer.
A ja tylko piątką i też tylko jako pasażer, ale za to z przodu a nie z tyłu. Aha, i siedziałem za kierownicą piątki PiTTa . W szóstce siedziałem, nic więcej. Siódemki nawet nie widziałem.M - Czw 07 Lut, 2013 Ciekawe jak z awaryjnościąMaciusiowy - Czw 07 Lut, 2013 nie wiem - ma 700km przebiegu, póki co nic się nie stało M - Czw 07 Lut, 2013 Jeździ nowym samochodem z salonu, jak prawdziwy Pan Anonymous - Czw 07 Lut, 2013
M napisał/a:
Jeździ nowym samochodem z salonu, jak prawdziwy Pan
Wjeżdża do Niemiec a tam niczym w Django pada pogardliwe spojrzenie i tekst:
B-Rey - Czw 07 Lut, 2013 Maciusiowy, a ten silnik to 86 czy 105KM? Ja już też oglądałem VII i choć nie przepadam za VW to muszę powiedzieć, że do nowego Golfa trudno mieć zastrzeżenia. VI to był syf, w środku brzydki. Co do materiałów wykończeniowych to inni mówią, że jest duża różnica pomiędzy Trendline, Comfortline i Highline. Jedyne co mi przeszkadza to to, że wielowahacz dostajemy dopiero z silnikiem 1.4 122. A VW się chwali, że zszedł z ceny w porównaniu do Golfa VI ale nie informuje że w podstawowej wersji jest belka.