M - Śro 30 Paź, 2013 Też bym został przy ubuntu, niestety gdy pojawia się hasło "wersja na iphona i ipada" to już niema za bardzo wyboru was79 - Śro 30 Paź, 2013 Już się tak nie tłumacz.
Pewnie lansujesz się po knajpach rozdając lajki, wrzucasz słit focie z dziubkiem na instagrama i słodko pierdzisz na tłiterkó. A po całym dniu stwierdzasz - zajebisty life mam bizon - Śro 30 Paź, 2013
Kenet - Śro 30 Paź, 2013 Hahaha Chloru - Śro 30 Paź, 2013 Kenet, powinieneś zmienić spsób pozycjonowania się na rynku. Nie sprzedajesz telefonów, tylko sprawiasz, że ludzie stają się lepsi! karoluPL - Nie 03 Lis, 2013 no i wyszło kolejnych pare stron dyskusji z której i tak kazdy sypie argumenty, które pozostali mają gdzieś, czyli monologi apple vs world. każdy i tak ma swój gust i kazdy i tak używa to co mu się podoba bądź na czym musi pracować.
Ja do celów prywatnych używam osx od paru dobrych lat, a ios jeszcze dłużej, ale do pracy niestety nadal muszę pracować na xp, gdyby się dało, to wszystko bym ujednolicił u siebie do pracy tylko na macu, ale niestety nie da się tego zrobić w sensowny sposób, bo mac jest świetny, ale wszystkiego nie obsłuży.
można kombinować, bo na OSX, jak chce coś czasami zrobic na uczelnie, na np. solidwork'sie muszę używać bootcampa z windows 7 , bo inaczej to ' nie pomalujesz' (ale tu też pojawia się problem z brakiem klawiatury typowej dla windowsa + przemieszczenie niektórych klawiszy np control/command/alt)
a to co mówił pitt jeżeli chodzi o zgodność sprzętową apple- no to jest świetna sprawa, sama synchronizacja wszystkich urządzeń apple ze sobą jest świetna(notatniki, zakładki, muzyka, obrazy, biblioteka mediów ogólnie) + brak jakich kolwiek sterowników potrzebnych do czegokolwiek- podpinasz drukarkę, 5s i działa, a zainstalowany świeżo system potrzebuje właściwie tylko hasła do konta apple i wpisania hasła do wifi (chyba, ze ktoś pracuje offline, to wtedy nie potrzebuje nic)
i mimo wszystko, ze dyskusja chyba nie ma sensu, to i tak dołożyłem swoje 5 groszy, nie wiem po co, ale to chyba taka zasada internetów. PiTT - Wto 05 Lis, 2013 w dupe pi@rdolony kurwa zayebany windows 8.1 i problem po update'cie ze staremi intela do wifi!!!!!
to jest koorwa skandal, żeby tyle czas nie rozwiązali tego problemu
na chooj mi komputer w ktorym non stop przerywa wifi
wypi@rdalac z tym syfem!
no pP - Wto 05 Lis, 2013 ale jednak piszesz to z windowsa a wiec wifi działa anjas - Wto 05 Lis, 2013 pisze, nie pisze, pisze...PiTT - Wto 05 Lis, 2013
anjas napisał/a:
pisze, nie pisze, pisze...
otoz to
mistrz akcja, na serio, pogratulowac posuniecia z "darmowym" apdejtem chuja wartym
cos mi sie zdaje ze ms znowu zaczyna cofac sie ze stabilnoscia i funkcjonalnoscia swoich produktow, chociazby wspomniane apki wgrywajace sie w kafelki... to tez osobny temat do rozmow, kto wpadl na pomysl zeby wszystko bylo na kafelkach... chyba komus sie spodobaly rozwiazania z iphona, ale chyba nalezy rozroznic system mobilny od komputerow stacjonarnych... jak dla mnie dramat i tylko sie utwierdzam w tym co pisalem wczesniej Anonymous - Wto 05 Lis, 2013 u mnie bez zastrzeżeńdzik - Wto 05 Lis, 2013
karoluPL napisał/a:
a to co mówił pitt jeżeli chodzi o zgodność sprzętową apple- no to jest świetna sprawa, sama synchronizacja wszystkich urządzeń apple ze sobą jest świetna(notatniki, zakładki, muzyka, obrazy, biblioteka mediów ogólnie) + brak jakich kolwiek sterowników potrzebnych do czegokolwiek- podpinasz drukarkę, 5s i działa, a zainstalowany świeżo system potrzebuje właściwie tylko hasła do konta apple i wpisania hasła do wifi (chyba, ze ktoś pracuje offline, to wtedy nie potrzebuje nic)
Kup kiedyś prawdziwego PC'ta z oryginalnym systemem a nie stawianym z torrentów i będzie identycznie
Z W8 żadnych sterowników nie musiałem szukać, i o dziwo pięknie drukuje po sieci czego mój OSX na tej drukarce nie potrafi.
PiTT napisał/a:
w dupe pi@rdolony kurwa zayebany windows 8.1 i problem po update'cie ze staremi intela do wifi!!!!!
to jest koorwa skandal, żeby tyle czas nie rozwiązali tego problemu
na chooj mi komputer w ktorym non stop przerywa wifi
wypi@rdalac z tym syfem!
no
Prędzej wina Tuska niż W8. Intel daje tak d**py ze sterownikami ostatnio że napsuł krwi nie jednemu producentowi sprzętu który musi przyjmować zwroty sprzętu. Dotyczy to też Apple jak kupisz ostatnie komputery.
Ja do swojego musiałem wsadzić dongla bo nie potrafił się łaczyć po hibernacji i wywalał BS.M - Wto 05 Lis, 2013 A ten sam sterownik był dobry a po aktualizacji stał się zły?
To mi wygląda raczej na http://pl.wikipedia.org/w...a_(informatyka)PiTT - Wto 05 Lis, 2013 na win 8 dzialalo a po updacie do 8.1 robia sie jakies jaja, smieszne, pc bedzie na kabelku karoluPL - Wto 05 Lis, 2013
dzik napisał/a:
Kup kiedyś prawdziwego PC'ta z oryginalnym systemem a nie stawianym z torrentów i będzie identycznie
Dobre argumenty
widze, ze telepatycznie odkryłeś całą historię moich komputerów oraz legalności ich systemów
no i oczywiście, że mac nie jest prawdziwym komputerem, to tylko przepustka do bycia lepszym, a osx pewnie też jest z torrentów bo w polsce to wszystko kradzione i nielegalne musi być.
dzik napisał/a:
Z W8 żadnych sterowników nie musiałem szukać, i o dziwo pięknie drukuje po sieci czego mój OSX na tej drukarce nie potrafi.
Nie używam drukarki sieciowej, to sie nie wypowiem. Mówiłem o zwykłych sprzętach plug n play, których często win 7 miał problem rozpoznać, a na osx problemu nie było.