Wie ktoś gdzie można znaleźć infoo tej akcji?
jak to zostało zorganizowane?Misiek_lbn - Czw 18 Mar, 2010 świetne zefir - Czw 18 Mar, 2010
eM napisał/a:
Jak ktos tego nie widzial to nie bede psuł opisem - polecam poświęcic chwilkę:
genialna sprawaaaaaaPiTT - Czw 18 Mar, 2010 zacny projekt
http://promotormocy.pl/mo...t-4agte/stage/3
widziałem na żywo, można ładnie się naciąć k-mart - Czw 18 Mar, 2010 mi sie ten podoba
Bez komentarza.M - Pią 19 Mar, 2010 nie rozumiem tych artykułów i ich stronniczości
Reżyser pedofil - heroiczna postać tragiczna, bohater z trudną przeszłością - ofiara bezlitosnego wymiaru sprawiedliwości
Ksiądz pedofil - zło wcielone, sam diabeł, symbol ogólnego zepsucia - trzeba o tym mówić.Bonczek - Pią 19 Mar, 2010 Mi chodziło o samą informację i problem, wszyscy mamy mózgi i z nich korzystamy.M - Pią 19 Mar, 2010 TO jest dla Ciebie problem? Tzn jesteś ministrantem?Bonczek - Pią 19 Mar, 2010 Nie, za to zaprowadzę swoje dzieci kiedyś do kościoła.Janusz - Pią 19 Mar, 2010
eM napisał/a:
Reżyser pedofil - heroiczna postać tragiczna, bohater z trudną przeszłością - ofiara bezlitosnego wymiaru sprawiedliwości
Ksiądz pedofil - zło wcielone, sam diabeł, symbol ogólnego zepsucia - trzeba o tym mówić.
Naprawdę nie widzisz różnicy ?? Pedofilia jest zła nie zależnie od tego kto sie jej dopuszcza. ale widzę różnice miedzy pedofilia stosowana przez jedna osobę. A miedzy całą siatka pedofilska stworzona prze osoby które to starają się mi narzucić warunki życia, biorą odemnie pieniądze. Nie maja żadnych skrupułów żeby wypomnieć mi co zrobiłem ile co nie tak podczas kiedy same lamią prawo które promują. CO pójdę do kościoła jest kazanie an temat sexu przedmałżeńskiego... ze to zło.. z eto zabija małżeństwo, ale wykorzystywać sexualnie dzieci na których psychice takie piętno odciśnie sie do końca życia jest ok..mi - Pią 19 Mar, 2010 oj eM, eM... PiTT - Pią 19 Mar, 2010 człowiek jest tylko człowiekiem, więc całą tą obłudną teorię że są osoby święte można sobie w dupę wsadzić
nie chodzę do kościoła i nie nie uznaję tej instytucji za wiarygodną i godną jakiejkolwiek uwagi
to jest oczywiście moje zdanie i nikogo nie mam zamiaru do niego przekonywać