Reżyser pedofil - heroiczna postać tragiczna, bohater z trudną przeszłością - ofiara bezlitosnego wymiaru sprawiedliwości
Ksiądz pedofil - zło wcielone, sam diabeł, symbol ogólnego zepsucia - trzeba o tym mówić.
Naprawdę nie widzisz różnicy ?? Pedofilia jest zła nie zależnie od tego kto sie jej dopuszcza. ale widzę różnice miedzy pedofilia stosowana przez jedna osobę. A miedzy całą siatka pedofilska stworzona prze osoby które to starają się mi narzucić warunki życia, biorą odemnie pieniądze. Nie maja żadnych skrupułów żeby wypomnieć mi co zrobiłem ile co nie tak podczas kiedy same lamią prawo które promują. CO pójdę do kościoła jest kazanie an temat sexu przedmałżeńskiego... ze to zło.. z eto zabija małżeństwo, ale wykorzystywać sexualnie dzieci na których psychice takie piętno odciśnie sie do końca życia jest ok..
ale wskaż tych księży pedofili, których konkretnie, gdzie. Chodzi o to że się o tym mówi ale nikogo za ręke nie złapano - to jakbym powiedział ze u Ciebie w domu mieszka siatka pedofilska ale nie wiem kto, wiem ze jest. Fajnie by to bylo? Nie.
Wiec jesli sam nie wiesz kto, nie znasz nazwisk ani osób to formułujesz oszczerstwa i pomówienia pod adresem całego KK.
Na czym bazuje twoje opinia że cały kosciół to siatka pedofilska? Podaj źródła i wymień powody dlaczego tak uważasz proszę.M - Pią 19 Mar, 2010
mi napisał/a:
oj eM, eM...
co eM? słucham CieJanusz - Pią 19 Mar, 2010
eM napisał/a:
ale wskaż tych księży pedofili, których konkretnie, gdzie. Chodzi o to że się o tym mówi ale nikogo za ręke nie złapano - to jakbym powiedział ze u Ciebie w domu mieszka siatka pedofilska ale nie wiem kto, wiem ze jest. Fajnie by to bylo? Nie.
Wiec jesli sam nie wiesz kto, nie znasz nazwisk ani osób to formułujesz oszczerstwa i pomówienia pod adresem całego KK.
Na czym bazuje twoje opinia że cały kosciół to siatka pedofilska? Podaj źródła i wymień powody dlaczego tak uważasz proszę.
wiem to z tych samych źródeł z których Ty wiesz ze jakiś reżyser wykorzystywał seksualnie dzieci.
A co do nazwisk, to przeczytaj to co bonczek wkleił i tam są nazwiska konkretne zresztą już nie raz były podwane bo to nie pierwsza taka sprawa... ale zapisywać ich nie zamierzam...
a oszczerstw nie formułuje.... odpowiedziałem na Twoje porównanie....M - Pią 19 Mar, 2010 A widzisz Janusz.
Nie jest to prawdziwe, reżyser jest ścigany przez wymiar sprawiedliwości,
a gdzie są CI księża? ilu ich ma zarzuty? Osądzeni?
Tu pojawi się argument że w kosciele to sie wstystko zatuszuje i takie tam.
Są dowody - jest paragraf i jest sąd.
Dwa. Pamietacie jak ITI i reszta środków przekazu pisała i huczała o świnskiej grypie?
To są właśnie takie media. Tematy z dupy jak i cały onet.plJanusz - Pią 19 Mar, 2010
eM napisał/a:
A widzisz Janusz.
Nie jest to prawdziwe, reżyser jest ścigany przez wymiar sprawiedliwości,
a gdzie są CI księża? ilu ich ma zarzuty? Osądzeni?
Tu pojawi się argument że w kosciele to sie wstystko zatuszuje i takie tam.
Są dowody - jest paragraf i jest sąd.
czytałeś to o czym rozmawiamy?? tam ludzie zostali skazani... i są nazwiska i pozycje.M - Pią 19 Mar, 2010 A u nas?Bonczek - Pią 19 Mar, 2010 Janusz "chińskie przysłowie mówi: nie próbuj uczyć świni śpiewu bo czas stracisz a świnię zdenerwujesz." M - Pią 19 Mar, 2010
Bonczek napisał/a:
Janusz "chińskie przysłowie mówi: nie próbuj uczyć świni śpiewu bo czas stracisz a świnię zdenerwujesz."
moglbys rozwinąć co masz na myśli?Bonczek - Pią 19 Mar, 2010 Janusz ma swoje zdanie, z mojego punktu widzenia poprawne, Ty masz inne, on próbuje Ci je wypersfadować, Ty go nie przyjmujesz - nic z tego nie będzie. Ok?
EDIT: A to przysłowie chyba kojarzysz z podpisu któregoś z użytkowników.M - Pią 19 Mar, 2010
Bonczek napisał/a:
Janusz ma swoje zdanie, z mojego punktu widzenia poprawne, Ty masz inne, on próbuje Ci je wypersfadować, Ty go nie przyjmujesz - nic z tego nie będzie. Ok?
EDIT: A to przysłowie chyba kojarzysz z podpisu któregoś z użytkowników.
Nie OK. Jest bardzo daleko od OK.
Ale z taką ingorancją spotykam się bardzo często.Janusz - Pią 19 Mar, 2010
Cytat:
A u nas?
a łu nas, też cos było... ale oczywiście masz racje... nikogo sam nie złapałem, i nawet nie pamiętam nazwisk.... nie zapisuje ich, a słyszałem o tym tylko tvn M - Pią 19 Mar, 2010
Janusz napisał/a:
Cytat:
A u nas?
a łu nas, też cos było... ale oczywiście masz racje... nikogo sam nie złapałem, i nawet nie pamiętam nazwisk.... nie zapisuje ich, a słyszałem o tym tylko tvn
No dobra, dajesz.
Ja poszukalem i znalazlem.
To co chce powiedziec to fakt ze tacy ludzie zdarzają się w całej tkance społecznej i tylko to.Janusz - Pią 19 Mar, 2010
eM napisał/a:
No dobra, dajesz.
Ja poszukalem i znalazlem.
To co chce powiedziec to fakt ze tacy ludzie zdarzają się w całej tkance społecznej i tylko to.
pierwszych dwóch linijek nie rozumiem... co ma dawać?? jeśli te nazwiska to napisałeś w drugiej linijce ze je znalazłeś wiec po co mam ich szukać drugi raz ??
I zgadzam się z Toba całkowicie ze pedofile zdarzają się w każdej grupie społecznej. Nigdy nie Twierdziłem ze jest inaczej.... To Ty powiedziałeś ze ten reportaż to są bzdury bełkot i ze to gówno warte.Bonczek - Pią 19 Mar, 2010
eM napisał/a:
Bonczek napisał/a:
Janusz ma swoje zdanie, z mojego punktu widzenia poprawne, Ty masz inne, on próbuje Ci je wypersfadować, Ty go nie przyjmujesz - nic z tego nie będzie. Ok?
EDIT: A to przysłowie chyba kojarzysz z podpisu któregoś z użytkowników.
Nie OK. Jest bardzo daleko od OK.
Ale z taką ingorancją spotykam się bardzo często.
Przykro mi, nie miałem na celu Cię obrażać.
A co do dalszej części wypowiedzi, gdzie mówisz o tym, że tego typu osoby spotyka się wszędzie, uderzasz w jeszcze jeden czuły punkt - osoby duchowne, zrzekające się wielu rzeczy, mające własne prawo i własne instytucje, mające być przykładem życia, pokazują coś całkiem innego, mimo tego, że same decydują się na to o czym wspomniałem na początku - gdzie tu logika?M - Pią 19 Mar, 2010 Bo to prawda. Te dwie kwestie ze sobą nie kolidują. Popatrz na jakoś artykułów która jest iście tabloidowa.
Oczywiście mozesz miec swoje powody zeby uważać inaczej - szanuje to.