kumpel donosiciel co ma wtórny analfabetyzm i bzdury opowiada.Janusz - Czw 11 Lis, 2010
GeKo napisał/a:
kumpel donosiciel co ma wtórny analfabetyzm i bzdury opowiada.
ej, to nie byłem ja !!
ja nawet tego pana nie znam Anonymous - Czw 11 Lis, 2010
Cytat:
kumpla
przeca Ty mi podlales linka GeKo - Czw 11 Lis, 2010 he he, miałem na myśli inny donos Gosia śledziła wtedy pilnie dział motorsport Anonymous - Czw 11 Lis, 2010 nie śledziła, tylko przeczytała i nie pilnie tylko zapoznawczo
za to teraz śledzę ambitnie, bo się okazało, że jest na tym forum kilku na prawdę fajnych ludzi ze zdrowym podejściem, którzy robią z tego forum coś ambitniejszego niż bajzel za kółkach zatopiony w kocim bezoarze i cieszę się, że się mogłam tu o tym przekonać Bart - Czw 11 Lis, 2010 GeKo - Czw 11 Lis, 2010 Gosia SRT, logs don't lie
Gosia SRT napisał/a:
bo się okazało, że jest na tym forum kilku na prawdę fajnych ludzi ze zdrowym podejściem, którzy robią z tego forum coś ambitniejszego niż bajzel za kółkach zatopiony w kocim bezoarze
Przecież tu sam spam jest ale dzień bez tego spamu to dzień stracony.anjas - Czw 11 Lis, 2010 ze swojej strony polecam temat polityczny PiTT - Czw 11 Lis, 2010
anjas napisał/a:
ze swojej strony polecam temat polityczny
a ja "Mamo ! urwałem sobie siusiaka !"
KarQ - Czw 11 Lis, 2010 e, ja chciałem to napisać Anonymous - Czw 11 Lis, 2010 A czytałam dzisiaj i ten temat ale chyba boję się w niego wchodzić głębiej więc zostanę przy MotorSporcie
GeKo - everybody lies
PiTT napisał/a:
a ja "Mamo ! urwałem sobie siusiaka !"
...a Wy tu zawsze tak erotycznie? Jacek - Czw 11 Lis, 2010
Gosia SRT napisał/a:
zatopiony w kocim bezoarze
koci bezoar ale w jakiej konsystencji...mój kot robi bezoar twardy Anonymous - Czw 11 Lis, 2010
Jacek napisał/a:
mój kot robi bezoar twardy
... to może to nie jest kot ... PiTT - Czw 11 Lis, 2010
Gosia SRT napisał/a:
A czytałam dzisiaj i ten temat ale chyba boję się w niego wchodzić głębiej więc zostanę przy MotorSporcie