co sie stalo z tym typem co przybiegl z tym czyms co wybuchlo? zniknal?
jak przyjrzysz się to od razu wstał i pobiegł dalej, ale po lekturze tube8 mozna mięć stępiony wzrok trochę Jakarti - Pon 22 Mar, 2010
eM napisał/a:
jak przyjrzysz się to od razu wstał i pobiegł dalej, ale po lekturze tube8 mozna mięć stępiony wzrok trochę
chyba czucie w palcach iQ - Pon 22 Mar, 2010
PiTT napisał/a:
moment i pojawi się wersja "jestem hardkorem!"
a nastepnie bedzie "ale urwal!" M - Pon 22 Mar, 2010 i nawet już był ale jakiś łobuz zdjął http://www.youtube.com/re...arch_type=&aq=fBart - Wto 23 Mar, 2010 Czuję się jak celebryta, jacyś ludzie zza krzaków robią mi zdjęcia w samochodzie...
mi - Wto 23 Mar, 2010 idiota...M - Wto 23 Mar, 2010 dlaczego tablica wisi Ci pod samochodem?Bart - Wto 23 Mar, 2010 to taki lokalny lans Vlodarsky - Wto 23 Mar, 2010 Widzisz... Citroenem zawsze chce się jechać szybciej. Te auta są stworzone do sportu - nawet jak są dostawcze.kubas - Wto 23 Mar, 2010 hahhaha fajnie jakby tablica była tak naprawdę wyglądałoby bardzo glebowo PieQt - Wto 23 Mar, 2010 i gadałeś przez tel jeszcze .... są już za to punkty?Jakarti - Wto 23 Mar, 2010
bart napisał/a:
Czuję się jak celebryta, jacyś ludzie zza krzaków robią mi zdjęcia w samochodzie...