Bart - Wto 23 Mar, 2010 mogę się zawsze tłumaczyć, że ten telefon to atrapa M - Wto 23 Mar, 2010 "nie nie onanizowałem się podczas jazdy, drapałem się jedynie po mosznie"
Franek - Wto 23 Mar, 2010
bart napisał/a:
Czuję się jak celebryta, jacyś ludzie zza krzaków robią mi zdjęcia w samochodzie...
Mi wczoraj cykneli zdjęciem na czrniakowskiej.
Kurcze, startowałem ze świateł... predkości niby nie było a i tak strzał flesza było widać...Jacek - Wto 23 Mar, 2010
eM napisał/a:
"nie nie onanizowałem się podczas jazdy, drapałem się jedynie po mosznie"
po mosznie kolegiBart - Wto 23 Mar, 2010 a propos, przypomniała mi się drobna anegdotka ze szkoły podstawowej
odpytywany na biologii kolega powiedział, że u mężczyzn występuje woreczek maszynowyJacek - Wto 23 Mar, 2010 PiTT - Wto 23 Mar, 2010
Franek napisał/a:
bart napisał/a:
Czuję się jak celebryta, jacyś ludzie zza krzaków robią mi zdjęcia w samochodzie...
Mi wczoraj cykneli zdjęciem na czrniakowskiej.
Kurcze, startowałem ze świateł... predkości niby nie było a i tak strzał flesza było widać...
koniec m-ca
znowu masakra się robi, trzeba uważać
kilka dni temu stała straz miejska na rosoła, wczoraj na marynarskiej, w sobotę na wiertniczej
najlepsze są te znaki ostrzegawcze "kontrola radarowa" ustawione kilkanaście metrów przed samochodem Michał - Wto 23 Mar, 2010 tak sie zastanowiłem przed chwilą
jaka mam pewność że wszyscy użytkownicy forum są realni ?
chodzi mi o to ze wydaje mi sie ze te wszystkie konta należą do kmarta, i sam ze sobą czesto pisze, co w sumie w jego przypadku jest normalne.
Czy jestem tylko ja i kmart na forum ?M - Wto 23 Mar, 2010 a nie myślaleś o tym ze ty sam jesteś kmartem?
zaakceptuj toMichał - Wto 23 Mar, 2010 nie możliwe
jak wracałem z chile , przez CH to spotkałem się z marcinem ...
było nas dwóch na bank!!
pozatym dałem mu pewną rpzesyłke którą miał mi odesłać do polski i niestety nie doszłą.
podobno sie ZGUBIŁA NA POCZCIE Bad-i - Wto 23 Mar, 2010 A Amsterdam się bawi k-mart - Wto 23 Mar, 2010
Synek napisał/a:
chodzi mi o to ze wydaje mi sie ze te wszystkie konta należą do kmarta
ja tu mam tylko dwa konta:
moje i martin.hmartin.h - Wto 23 Mar, 2010
Cytat:
Nuda – negatywny stan emocjonalny, polegający na uczuciu wewnętrznej pustki, zwykle spowodowany jednostajnością, brakiem zmiany otoczenia, brakiem bodźców, a czasami chorobą.
Nuda to stan obojętności i braku zainteresowania. Jest traktowana jako odmiana frustracji lub stresu. Czasami może doprowadzić do innych stanów emocjonalnych, jak np. agresji.
Janusz - Wto 23 Mar, 2010
martin.h napisał/a:
Czasami może doprowadzić do innych stanów emocjonalnych, jak np. agresji.