k-mart - Wto 23 Mar, 2010 k-mart mistrz!
szkoda ze tak czesto nie gra przez kontuzje Anonymous - Śro 24 Mar, 2010 http://www.wykop.pl/ramka...czyzne-spalono/PiTT - Śro 24 Mar, 2010
zawsze powtarzam, że dyskusje o religii kończą się mega awanturą
Podsumowałeś to jakby chodziło o spalenie śmietnika przez gimnazjalistów... tak ja to odebrałem, a nie jestem ekstremistą .
nie no może faktycznie mało poważnie to napisałem, ale tak jest
dziki kraj, dzika religia, dzikie reakcje
na miejscu tego człowieka, mając zagrożoną rodzinę bym się przystosował, chociażby dla swojego i bliskich spokoju
a nawiązanie do awantur dotyczyło naszych forumowych dyskusjileon - Śro 24 Mar, 2010 oni pala chrzescian a u nas tylko mowi sie o rownosci dla wszystkich wyznan etc .. no jasne dajmy im jeszcze wiecej praw to nas bede zabijac za to ze na nich spojrzelismy na ulicy..
zeby byla jasnosc - jestem bardzo tolerancyjny i wiele rzeczy rozumiem ale takie wydarzenia natychmiastowo powoduja we mnie wrzenie krwi za.y.e.balbym na miejscu za taki wystepęk!! do piachu z nimi wszystkimi!!PiTT - Śro 24 Mar, 2010
leon napisał/a:
zeby byla jasnosc - jestem bardzo tolerancyjny i wiele rzeczy rozumiem ale takie wydarzenia natychmiastowo powoduja we mnie wrzenie krwi za.y.e.balbym na miejscu za taki wystepęk!! do piachu z nimi wszystkimi!!
temat nie do ogarnięcia
w razie konfrontacji zbrojnej byśmy sromotnie przeyebali PieQt - Śro 24 Mar, 2010 był ktoś z Was w islamskim kraju? rozmawiał z przeciętnymi wyznawcami Islamu? o ekstremistach nie mówię, bo tak tak jakby rydzyka pokazywać jako przeciętnego katolika w Polsce ... oddzielcie ekstremistów od pozostałych wyznawców Islamu.
nawet w artykule jest, że "ekstremiści islamscy ..." z nimi jest problem, oni nie przyjadą do Europy, oni będą wykańczać swoich, którzy mają odwagę iść pod prąd.Janusz - Śro 24 Mar, 2010
PieQt napisał/a:
nawet w artykule jest, że "ekstremiści islamscy ..." z nimi jest problem, oni nie przyjadą do Europy, oni będą wykańczać swoich, którzy mają odwagę iść pod prąd.
był ktoś z Was w islamskim kraju? rozmawiał z przeciętnymi wyznawcami Islamu? o ekstremistach nie mówię, bo tak tak jakby rydzyka pokazywać jako przeciętnego katolika w Polsce ... oddzielcie ekstremistów od pozostałych wyznawców Islamu.
nawet w artykule jest, że "ekstremiści islamscy ..." z nimi jest problem, oni nie przyjadą do Europy, oni będą wykańczać swoich, którzy mają odwagę iść pod prąd.
spedzilem bardzo duzo czasu w egipcie i tunezji ( i to nie tylko na wakacjach) i owszem nikt mnie nie podpalil po odmowie przyjecia islamu .. powiem nawet ze nie raz mile mnie ludzie zaskakiwali.. chetni do pomocy.. nawet zony pokazywali po kryjomu
badz co badz: Pakistan kraj typowo muzułmański wieć wezmy np Watykan - panstwo typowo katolickie - tam nikt nie podpala w zamian za odmowę przejścia na ichniejszą wiarę w tym tkwi roznica - istnieja islamscy ekstremiści (vel terroryści ) ale nie spotkałem się z tym ze strony katolika!PiTT - Śro 24 Mar, 2010
leon napisał/a:
PieQt napisał/a:
był ktoś z Was w islamskim kraju? rozmawiał z przeciętnymi wyznawcami Islamu? o ekstremistach nie mówię, bo tak tak jakby rydzyka pokazywać jako przeciętnego katolika w Polsce ... oddzielcie ekstremistów od pozostałych wyznawców Islamu.
ale nie spotkałem się z tym ze strony katolika!
w obecnych czasach może nie, ale historia zna milion takich przypadków Anonymous - Śro 24 Mar, 2010
leon napisał/a:
panstwo typowo katolickie - tam nikt nie podpala w zamian za odmowę przejścia na ichniejszą wiarę
JUŻ nie PiTT - Śro 24 Mar, 2010
AndreXSi napisał/a:
leon napisał/a:
panstwo typowo katolickie - tam nikt nie podpala w zamian za odmowę przejścia na ichniejszą wiarę
JUŻ nie
dokładnie
na szczęście metody koscioła chrześcijańskiego nieco się zmieniły na przełomie latmichool_vt - Śro 24 Mar, 2010