Anonymous - Pon 06 Gru, 2010 nie, byłem kiedyś na forum miałem taki sam nick ale wywalili mnie pitt wiem, wiem z innego forum
a co teraz jest lub będzie ??filomatic - Pon 06 Gru, 2010 Trzeba się ładnie udzielać, żeby nie wywalili Cię poraz drugi
Trzymaj się z dala od bójek, tematów religijnych i eksperckich, a wszystko będzie dobrze
Witamy !Bart - Pon 06 Gru, 2010
FlorekGTI napisał/a:
a co teraz jest lub będzie ??
szkoda gadać... bizon - Pon 06 Gru, 2010
filomatic napisał/a:
Trzymaj się z dala od bójek, tematów religijnych i eksperckich, a wszystko będzie dobrze
to zostaje mu temat "Tu sie witamy..."
witam nowych.Jaco - Pon 06 Gru, 2010
PiTT napisał/a:
jak coś to pytaj, miałem takiego
proponuję też przejrzeć temat o Eibachu do GTI jest mocno ekspercki i zawiera wiele przydatnych informacji Anonymous - Pon 06 Gru, 2010 heheh dzięki za porady postaram się rozrabiać z umiarem
temat z eibachem jak znalazł bo własnie się rozglądam za zestawem na wiosnę Konrad - Pon 06 Gru, 2010 Gdzie zdjęcia siostry !!!!!!! Co się z tym forum dzieje?! Nikt nie pamięta o najważniejszej rzeczy !martin.h - Pon 06 Gru, 2010
konradone napisał/a:
Gdzie zdjęcia siostry !!!!!!! Co się z tym forum dzieje?! Nikt nie pamięta o najważniejszej rzeczy !
forum się starzeje, nie kazdy już może... Konrad - Pon 06 Gru, 2010 Nooo to jako przedstawiciel młodego i sprawnego( ) pokolenia żądam od nowych zdjęć siostry kamil - Pon 06 Gru, 2010 właśnie zdjęcia siostry, albo przynajmniej ładnych koleżanek Anonymous - Czw 30 Gru, 2010 Witam, śmigam po Olsztynie corolką t-sport. Siostry nie mam, ale postaram sie niedługo wkleic zdjecia ładnych koleżanek Anonymous - Czw 30 Gru, 2010 O Siema , to razem z Ictusem jest nas 3 , bardzo sie cieszę
Udzielaj sie , popieraj Jarka , słuchaj ekspertów a na pewno nie zginiesz !