od 2:46 w ogolę nie widać ze filmik przyśpieszony... ani trochę Cartoon - Pon 29 Mar, 2010 Gdzie w Warszawie dobrze i tanio prostują felgi?
Polecacie coś lepszego niż www.renowacjafelg.pl ?KonradMK - Pon 29 Mar, 2010 nie polecam tego na Instalatorów - drogo, nie dostałem rachunku ani gwarancji, niezbyt dokładnie im wyszło no i nawet nie pofatygowali się żeby umyć felgi po tym jak mi je ujebali tłustymi paluchami.PiTT - Pon 29 Mar, 2010
Cartoon napisał/a:
Gdzie w Warszawie dobrze i tanio prostują felgi?
Polecacie coś lepszego niż www.renowacjafelg.pl ?
na Łuckiej robią a przynajmniej robili bardzo dobrze
ja robiłem dawno temu, potem Jakarti i Majk chyba tam też coś kombinowaliFranek - Pon 29 Mar, 2010 Podłączam się pod temat.
Chcę sprawdzić czy sa proste a później wpuścić w jakiś fajny kolor. Gdzie z tym uderzać?
Pitt, gdzie na łuckiej?
Masz jakiś link?PiTT - Pon 29 Mar, 2010 to pewnie to
http://www.naprawafelg.com.pl/page4.php
dodam tylko, że jak mi zrobili renowację porysowanej felgi w renówce to nie było możliwości żeby ktoś się zorientował że coś było robione
piękna robota
a felga była fest porysowana, łącznie z ramionami, ktoś musiał przytulić się do wysokiego krawężnika
po malowaniu nie było żadnych śladów zaciekówFranek - Pon 29 Mar, 2010 Fajnie, kolorek też moge sobie dobrac jak mi pasuje? Bo zrobie albo ton ciemniejsze niż mam, ale tez srebrne, albo pierdykne wściekłą zieleń by fajnie kontrastowała z niebieskim lakierem...Cartoon - Pon 29 Mar, 2010 Ok, czas naprawy 1-2 dni od momentu dostarczenia felgi.
Koszt naprawy około 100pln (do dokładnej wyceny przy oddawaniu felgi).
Zaraz tam jadę bo z pracy mam 1,5km Franek - Pon 29 Mar, 2010 Cartoon, podpytaj proszę o lakierowanie i daj znać jaki jest koszt kompleksowej renowacji - lakierowanie + prostowanie.Cartoon - Pon 29 Mar, 2010 Ok, byłem, spytałem (bo mnie też to interesowało... )
Koszt ogarnięcia felg to +-400pln (w zależności od stanu felg), tyle, że jest słabo z terminami. Najbliższy wolny jest gdzieś za miesiąć...Franek - Pon 29 Mar, 2010 Pośpiechu nie mam, bo za 2 tygodnie odstawiam auto do lakiernika, więc pewnie dopero za miesiąc będę mógł nim jeździć.
400 są do zaakceptowania:)KonradMK - Pon 29 Mar, 2010 400 za prostowanie czy z malowaniem? na Instalatorów za 400 to ci wyprostują jako tako ale dostaniesz ujebane smarem i zapomnij o lakierze.Cartoon - Pon 29 Mar, 2010 Pytałem o lakierowanie, padła kwota 400pln
Za 100 to mi będą prostować felgę, która dostała dobrego strzała przy dość dużej prędkości.PiTT - Pon 29 Mar, 2010
Cartoon napisał/a:
Pytałem o lakierowanie, padła kwota 400pln
Za 100 to mi będą prostować felgę, która dostała dobrego strzała przy dość dużej prędkości.
to chyba mało bo ja tam z 4 lata temu robiłem porysowaną felgę, łącznie z równaniem rantów + malowanie i płaciłem ok 120zł z tego co pamiętamCartoon - Pon 29 Mar, 2010
PiTT napisał/a:
Cartoon napisał/a:
Pytałem o lakierowanie, padła kwota 400pln
Za 100 to mi będą prostować felgę, która dostała dobrego strzała przy dość dużej prędkości.
to chyba mało bo ja tam z 4 lata temu robiłem porysowaną felgę, łącznie z równaniem rantów + malowanie i płaciłem ok 120zł z tego co pamiętam
Takiej kwoty się spodziewałem, więc tragedii nie ma