a na tym ktoś latał?106 - Wto 14 Kwi, 2009 osobiscie nie ... ale
juzek z 205tki GTI napisał/a:
Na suchy asfalt bardzo dobre, ale na mokry porazka kompletna. Co prawda odprowadzanie wody nie jest zle, ale sliskie jak cholera. Zwlaszcza gdy jest syf tryeba uwazac w dochamowaniach. Nie za glosne, fajnie wygladaja. Moge w sumie polecic, ale tylko na suche. Jesli sie chce poszalec w deszczu trzeba miec jakies Potenzy na zmiane
pit - Wto 14 Kwi, 2009 Ja gdzieś czytałem że kiedyś były zajebiste a teraz się zjebały. Może to wyssane z palca na forum calibry martin.h - Wto 14 Kwi, 2009 Miał ktoś do czynienia z tą gumą -> http://www.opony.mototu.p...55_r14_80h/6063qbus - Wto 14 Kwi, 2009 ja mialem... na suchym jak uniroyal rainsport a na deszczu nie maja do nich podejscia... lipa jak za ta kase.
p.s. jakby ktos nie wiedzial to rainsporty na suchym to jest straszna chujnia... plywaja, szybko odklejaja i szybko sie koncza.
te Marangoni... Dees chyba na nich latal? one sa jeszcze gdzies dostepne? ile taka guma w 15'' kosztuje?Greg - Wto 14 Kwi, 2009 O lol, Dżon, niezła kaka z tych Parad. Ciekaw jestem, czy to faktycznie felerne sztuki.
W UK sobie je chwalą, ale chyba to taka sportowa opona wannabe, dla tych, co chcą agresywnie wyglądać. No bo faktycznie, bieżnik ma po kozaku.Młody Papież - Wto 14 Kwi, 2009 może w UK nie skręcają...
ciężko byłoby trafić akurat na 2 felerne sztuki...
Marangoni wlaśnie założyłem na peżoła, ale nie zrobiłem jeszcze nawet 50km, moge jedynie powiedzieć że są fajnie twarde
udało mi się dorwać 2 ostatnie sztuki po 155PLN
Warto??Wejdzie do Clio??Jest sens tak szeroką opone?Bart - Śro 06 Maj, 2009 225/50 to trochę duża opona, nie wiem ile miejsca jest w nadkolach w clio.
Sprzedaje to znajomy ziomek, nie zwykł ściemniać w ogłoszeniach Stacho - Śro 06 Maj, 2009 Miał może ktoś juz styczność z R1R ?Anonymous - Czw 07 Maj, 2009 Podobne zapytanie mam. Jak sie sprawuje Dunlop sp2000?Janusz - Czw 07 Maj, 2009 dunlop sp 2000 to kompletne dno... powaga...... samochód wogole mi na tym nie skręcał, przy ruszaniu często gubił trakcje itp, kiedy wrzuciłem je na tył a na przód continentale sport contact..... to byłem w szoku jak kleją..... różnica była tak wielka ze się tego nie da opisać, nie gubi trakcji przy ruszaniu, a w zakręt można wchodzi duuuuzo szybciej....... poważnie sp2000 to masakryczne gówno...Anonymous - Czw 07 Maj, 2009 Dzięki!
Ciekawe jest to, że sp 2000 i te conti mają dość podobną rzeźbę bieżnika.Anonymous - Czw 07 Maj, 2009 Podzielam zdanie Janusza, te opony to masakra... jak chyba każdy dunlopstrick - Czw 07 Maj, 2009 zimowe dunlopy były niezłe.