Anonymous - Nie 27 Kwi, 2008 ps - jak chcesz bede pisac smsy
czy ktos gdzies fajnie oglada? moze sie zintegrujemy? ewentualnie zapraszam do siebie ale tymczasowo w nowym miejscu mam tylko zajebisty dzwiek, telewizor poki co dosc maly Gaydek - Nie 27 Kwi, 2008 http://mad-max.coolpage.biz/simulcastPlayer_02.swf
Działa ale fajne .lenny - Nie 27 Kwi, 2008 kura, slabo wystartowal znowu... hmm...
by podziala dalej!!
trzymam kuciki!lenny - Nie 27 Kwi, 2008 live timing jest mistrzowski!!!!michool_vt - Nie 27 Kwi, 2008 co sie stało z kovalainenem i alonso?
teraz zaczalem ogladacps - Nie 27 Kwi, 2008
"Otrzymaliscie Panstwo tego smsa poniewaz zostaliscie dodani do listy kontaktowej f1 racing info super extra w firmie JIMEK Inc. Jesli nie chca Panstwo otrzymywac aktualnych wiadomosci o bierzacych wyscigach, killach, aktualnosciach kulturalnych, i najnowszych trendach w proktolgii, prosimy wyslac sms o tresci "spierdalaj" na ten numer. Polsat zyczy Panstwu spokjnego brunchu u siory! "
Szacun JIM!
I jedno wielkie POMOGL106 - Nie 27 Kwi, 2008
michool_vt napisał/a:
co sie stało z kovalainenem i alonso?
teraz zaczalem ogladac
kovalainen pojechal na wprost na prawym zakrecie - defekt opony... i wypakowal w bariere
alonso - skonczyl mu sie silnik :/FreeMan - Nie 27 Kwi, 2008 Robcio 4 ... nie jest zle....
Alonso wysadzil silnik, a Kovalainen lewa przednia opone i na zakrecie pojechal prosto w opony...michool_vt - Nie 27 Kwi, 2008
106 napisał/a:
kovalainen pojechal na wprost na prawym zakrecie - defekt opony... i wypakowal w bariere
alonso - skonczyl mu sie silnik
dzieki Gaydek - Nie 27 Kwi, 2008 Kolejny dobry wyścig .FreeMan - Nie 27 Kwi, 2008
nic dodac , nic ujac... i zespół i Rober sam jest na swietnej drodze do mistrzostwa....anjas - Nie 27 Kwi, 2008 nie ma pudła więc jest pewien niedosyt. Ale rozsądnie myśląc 4 miejsce to naprawdę dobry wynik. Robert pieczętuje swoje miejsce w czołówce F1.GOKART - Nie 27 Kwi, 2008 szkoda tej straty miejsca na samym początku bo prawdopodobnie dowiózłby je do końca ale i tak nie jest źle. Mogliby ogarnąć te silniki w BMW bo na prostych są najwolniejsi z czołówkilenny - Pon 28 Kwi, 2008
anjas napisał/a:
Robert pieczętuje swoje miejsce w czołówce F1
DOKŁADNIE!! i to jest najważniejsze...
nie jest Hamiltonem którego posadzili odrazu do najszybszego samochodu, musi chłopak walczyć na każdym zakręcie ale przez to nie jest takim leszczem jak Hamilton...
najważniejsze że trzyma formę i że samochód wytrzymuje cały wyścig...
Heitfeld nieźle dał ciała... heheh.. nie zna nawet przepisów:) choć jak kiedyś znalazłem wszystkie przepisy obowiązujące kierowców to zbladłem - taka ilość:)
ROBERT, ROBERT ROBERT!! kurde... mogłem synkowi tak dać na 2 imie:)anjas - Pon 28 Kwi, 2008
lenny napisał/a:
ROBERT, ROBERT ROBERT!! kurde... mogłem synkowi tak dać na 2 imie:)
ja właśnie miałem taki plan: jak synek to Robert, jak dziewczynka to Kubica