To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - O wszystkim i o niczym

KonradMK - Czw 12 Kwi, 2007

kakao na ostro :D :D :D
saxorulez - Czw 12 Kwi, 2007

a potem w usta :D
OSKAR - Czw 12 Kwi, 2007

zboczeńcy!!!
Anonymous - Pią 13 Kwi, 2007

PiTT - Pią 13 Kwi, 2007

saxorulez napisał/a:
a potem w usta :D

A2M :D

a teraz coś z innej beczki:
http://a.oneofthelads.com/carwash.php

Komendy do sterowania:
clean, rinse, wash / soap, sponge / bumper, plate, shine / naked / breast, massage / boobs, flash, undress / jugs, kit, tits / bra, hooter, vibrator / lingerie / knickers, strip / bounce, jump / change, fix, inflate, wheel / car, destroy, smash, wreck / shower, spray, water / shirt, soak, tee, tim, wet / back, dirty, drive, fuck, sex / kiss, make, tongue / lips, mouth / cleavage, juicy / squeeze / banana, bite, blow, dick, head, taste / candy, lollypop, sweet / date, give, number / cunt, dildo, piss, shit / play, tickle / cum, moan / come, tease / floor, lads, limbo / dance, lap, party / ass, behind, bum, hot, pants, shorts / shake, work / naughty, punish, spank / slap / angry, break, camera, hit, punch / greetings, hello, hi, wave / finger, lick, suck / photo, snap / lens, shoot / crush, die, kill, murder / jeremy, top / screw, ugly, whore / bitch, dog, hound, pant / cry, sob / giggle, laugh, smile / boot, open, pussy / cuddle, girl, group, hug, threesome / fight, pull, war / ball, beach, middle / arm, wrestle / leg, stand / legs, thighs / pose, sexy / spread / run, heels / bend / funny, iron, man, strong / camel, toe / mirror, wank / 3, paper, read / alcohol, drink, drunk / baby, rub / fall, over, trip / gym, stretch / computer, robot / auto

[ Dodano: Pią 13 Kwi, 2007 ]
Jimek - ten pierwszy to Datsun o ile dobrze pamiętam
zajebista fura, miałem kiedyś film jak do takiego datsuna wsadzili jakiś monstrualny silnik i na ulicy dosłownie zwijał asfalt

michool_vt - Pią 13 Kwi, 2007

PiTT napisał/a:
a teraz coś z innej beczki:
http://a.oneofthelads.com/carwash.php

no to znalazles mi zajecie na godzinke :D :D :D

:564: bosko :564:

KonradMK - Pią 13 Kwi, 2007

dobre :)
OSKAR - Pią 13 Kwi, 2007

[/quote]

no to znalazles mi zajecie na godzinke :D :D :D

:564: bosko :564:[/quote]

no i aj również straciłem godzine:):):

Jakarti - Sob 14 Kwi, 2007

mam pytanie bo mnie to zdziwilo.. pewnie odpowiedz bedzie taka jak przypuszczam chociaz chcialbym to uslyszec od was - ostatnio widzialem chyba jakas honde - w kazdym razie wydawaloby sie, ze takie auto ma naped na przod , a patrzac na tarcze zobaczylem:

na przodzie dwie malutkie tarczki, a z tylu wielkie, nacinane , nawiercane, wentylowane i pewnie jeszcze cos :D tarcze.. dlaczego tak? dlaczego nie z przodu?

auto stoi przed blue city wiec Maciek jak bedziesz mial pare minut wiecej to mozesz sie przejsc..

nox - Sob 14 Kwi, 2007

moze atrapy ?:D albo pomyliłes przod z tylem ??;) bo wiesz te dzisiejsze hondy taki enieco dziwne :P
Niemy - Sob 14 Kwi, 2007

nox napisał/a:
moze atrapy

no wlasnie

nox napisał/a:
albo pomyliłes przod z tylem ??;) bo wiesz te dzisiejsze hondy taki enieco dziwne

:D :D :D

Maciek - Sob 14 Kwi, 2007

Kuba, a gdzie przed BC to stało, bo moze sobie przerwe zrobie w pracy :D
michool_vt - Sob 14 Kwi, 2007

o shit :D

Jakarti - Nie 15 Kwi, 2007

na przodzie dwie malutkie tarczki, a z tylu wielkie, nacinane , nawiercane, wentylowane i pewnie jeszcze cos :D tarcze.. dlaczego tak? dlaczego nie z przodu?

kurwa no.. na prawde nie zartuje.. bylem w stresie bo przed spotkaniem o prace ale chyba mi sie nie pojebalo..

Maciek - doslownie na przeciwko BC. tam sa takie 3 budynki - adres 146 chyba.. i wjazd pod szlabanem i tam na tej malej uliczce stoi ta honda. widzialem ja 2 razy.. a dwa razy tam bylem. dodatkowo stoi swift sport - czarny chyba.

Niemy - Pon 16 Kwi, 2007
Temat postu: Tak. Polak potrafi!
fajny artykul, komedio-dramat, wart przeczytania

http://www.poboczem.pl/be...afi,885669,3881