[ Dodano: Pią 13 Kwi, 2007 ]
Jimek - ten pierwszy to Datsun o ile dobrze pamiętam
zajebista fura, miałem kiedyś film jak do takiego datsuna wsadzili jakiś monstrualny silnik i na ulicy dosłownie zwijał asfaltmichool_vt - Pią 13 Kwi, 2007
:564: bosko :564:KonradMK - Pią 13 Kwi, 2007 dobre OSKAR - Pią 13 Kwi, 2007 [/quote]
no to znalazles mi zajecie na godzinke :D :D :D
:564: bosko :564:[/quote]
no i aj również straciłem godzine:):):Jakarti - Sob 14 Kwi, 2007 mam pytanie bo mnie to zdziwilo.. pewnie odpowiedz bedzie taka jak przypuszczam chociaz chcialbym to uslyszec od was - ostatnio widzialem chyba jakas honde - w kazdym razie wydawaloby sie, ze takie auto ma naped na przod , a patrzac na tarcze zobaczylem:
na przodzie dwie malutkie tarczki, a z tylu wielkie, nacinane , nawiercane, wentylowane i pewnie jeszcze cos tarcze.. dlaczego tak? dlaczego nie z przodu?
auto stoi przed blue city wiec Maciek jak bedziesz mial pare minut wiecej to mozesz sie przejsc..nox - Sob 14 Kwi, 2007 moze atrapy ?:D albo pomyliłes przod z tylem ??;) bo wiesz te dzisiejsze hondy taki enieco dziwne Niemy - Sob 14 Kwi, 2007
nox napisał/a:
moze atrapy
no wlasnie
nox napisał/a:
albo pomyliłes przod z tylem ??;) bo wiesz te dzisiejsze hondy taki enieco dziwne
Maciek - Sob 14 Kwi, 2007 Kuba, a gdzie przed BC to stało, bo moze sobie przerwe zrobie w pracy michool_vt - Sob 14 Kwi, 2007
o shit Jakarti - Nie 15 Kwi, 2007 na przodzie dwie malutkie tarczki, a z tylu wielkie, nacinane , nawiercane, wentylowane i pewnie jeszcze cos tarcze.. dlaczego tak? dlaczego nie z przodu?
kurwa no.. na prawde nie zartuje.. bylem w stresie bo przed spotkaniem o prace ale chyba mi sie nie pojebalo..
Maciek - doslownie na przeciwko BC. tam sa takie 3 budynki - adres 146 chyba.. i wjazd pod szlabanem i tam na tej malej uliczce stoi ta honda. widzialem ja 2 razy.. a dwa razy tam bylem. dodatkowo stoi swift sport - czarny chyba.Niemy - Pon 16 Kwi, 2007 Temat postu: Tak. Polak potrafi!fajny artykul, komedio-dramat, wart przeczytania