to oznacza ze trzeba zrobić szybki spot ramkowy może dzisiaj??
Może być, ale raczej późniejszym wieczorem.speed555 - Pon 08 Mar, 2010
ade napisał/a:
qbus napisał/a:
Cytat:
ponoc swego czasu mistrz polski w n2 czy n3
a nie w n1/a5? Kalicki od Micry? srebrne 206?
no pewnie tak jak mowisz:d srebrne 206rc...
cieli sie na sekundy maluszkiem, o ile dobrze kojaze to maluszkiem jechal domel
Tak to Łukasz Kalicki wygrał w tym RC - AMK Tarnów wkońcu, więc zobowiazuje;pmartin.h - Wto 09 Mar, 2010 Tomcat, gdzieś Ty jeździł?
Janusz - Wto 09 Mar, 2010
martin.h napisał/a:
Tomcat, gdzieś Ty jeździł?
po zielonym. A co miał jeździć po czarnym?? jak tamci frajerzy?? phi.... też coś...Tomcat - Wto 09 Mar, 2010
martin.h napisał/a:
Na zimówkach jechałem w pierwszym przejeździe, to głupio tak po mokrym asfalcie, nie ?martin.h - Wto 09 Mar, 2010
Tomcat napisał/a:
martin.h napisał/a:
Na zimówkach jechałem w pierwszym przejeździe, to głupio tak po mokrym asfalcie, nie ?
Spoko Ostatnio sam się o tym przekonałem jak wpadłem w pewien zakręt i poleciałem wszystkimi czterema kołami, całe szczęście, że były dwa pasy i daleko do krawężnika.Tomcat - Wto 09 Mar, 2010 a tak wogóle, to musisz takie brzydkie zdjęcia wstawiać ? trzeba było to wrzucić:
M - Wto 09 Mar, 2010 Tomcat to dobry naqurwiator, pamietam jak na wyrazowie szalał.Loko - Wto 09 Mar, 2010
w co on tak przyładował?Tomcat - Wto 09 Mar, 2010 W drzewo, takie raczej niewielkie.
eM napisał/a:
Tomcat to dobry naqurwiator, pamietam jak na wyrazowie szalał.
Panie słabe opony miałem i mnie jakoś tam pare razy przypadkiem zarzuciło... Na T1R nawet bym nie drgnął Przem_106 - Wto 09 Mar, 2010 My w niedzielę z Mickiem probowalismy dorwac Ptaszka. Niestety jak to się mowi. Ptaszek się wymknął
kubas - Wto 09 Mar, 2010 Karwa mendy trza było mówić że jedziecie to bym podjechał pogadać ! Mick nie wybaczę Ci ! Ładnie ładnie widzę że mojego rywala z toru tym razem w sunny pojechaliście też gratki kubas - Wto 09 Mar, 2010 Widzę że oprócz ptaszka pojawił się rownież
Ojciec saxoruleza
i mabz
Tomcat - Wto 09 Mar, 2010 a że tak spytam... Ptaszek to gdzie on jeździ Corollą WRC ? w KJSach ?martin.h - Wto 09 Mar, 2010
Tomcat napisał/a:
a że tak spytam... Ptaszek to gdzie on jeździ Corollą WRC ? w KJSach ?
Rallycross, GSMP. Ale ostatnio coraz rzadziej to auto opuszcza garaż.