tylko jedna mała kwestia... bo podali ilość % wszystkich usterek które zostały zgłoszone, ale czy brali pod uwagę ilość telefonów danego producenta jak jest na rynku??was79 - Pon 27 Cze, 2011 cholera wie, kiepski artykuł, podałem raczej jako ciekawostkęGeKo - Pon 27 Cze, 2011 Artykuł jest z dupy a właściwie badania, bo Android to najpopularniejszy z systemów dostępnych dla wszystkich producentów. Przykładowo Windows wymaga aby telefon spełniał jakieś techniczne normy aby WIndows został im udostępniony. Androida mozna zainstalować do najtanszego chinczyka. Watpie zeby HTC miało takie problemy lub SamsungKenet - Pon 27 Cze, 2011 Bzdura, codziennie robimy parę sztuk BB na soft, który pada ot tak sobie. Androida znacznie mniej, a jeśli już to z winy użytkownika, który chciał wgrać coś nowego i nie wydało.CHRZANEK - Pon 27 Cze, 2011
Kamill napisał/a:
A ktoś ma htc wildfire s ? Ojciec teraz chce wziąść jakis dotykowy żeby sie troche pobawić i zobaczyc czy sie przekona. Do wyboru jeszcze ma jakieś szajsungi wave 723
Ja mam wave 723, i na pewno HTC jest o niebo lepszy.
Zresztą chyba nie ma co porównywać bo to różna półka cenowa - przynajmniej w orange.Kamill - Pon 27 Cze, 2011
CHRZANEK napisał/a:
Kamill napisał/a:
A ktoś ma htc wildfire s ? Ojciec teraz chce wziąść jakis dotykowy żeby sie troche pobawić i zobaczyc czy sie przekona. Do wyboru jeszcze ma jakieś szajsungi wave 723
Ja mam wave 723, i na pewno HTC jest o niebo lepszy.
Zresztą chyba nie ma co porównywać bo to różna półka cenowa - przynajmniej w orange.
Uf to dobrze, bo właśnie dzisiaj dzwonił że wziął HTC. A w erze to jest jakos 50zł roznicy miedzy tymi tel albo nie ma wcale.Anonymous - Pon 27 Cze, 2011 kto może mi coś powiedzieć na temat tego telefonu ? BlackBerry® Curve™ 8520™Bonczek - Pon 27 Cze, 2011 Curve brzmi spoko - daje 9/10.Anonymous - Pon 27 Cze, 2011 no Ta Curva też mnie intryguje , tylko za 50 ziko , bywa różnie z jakością Bonczek - Pon 27 Cze, 2011 Za 5 dych masz podstawę więc cudów się nie spodziewaj Janusz - Wto 28 Cze, 2011 jak to 50 zł?? http://allegro.pl/blackbe..._to=&view=gtextpP - Wto 28 Cze, 2011 powiem Ci tak..BB jako telefon do bizensu (majle głownie i rozmowy) jest ok - bateria dlugo trzyma, masz synhronizację z pocztą itp itd..jako telefon zabawka na codzień miałem 1 dzień i sprzedałem 106 - Wto 28 Cze, 2011 mam 8520 i jestem bardzo zadowolony. dzwonie, sms, @, www, komunikator
bo u mnie cala firma ma bb <-- do tego jest bardzo ok. bateria srednio 2 dni,
czasami 3. ze 2x mi sie zawiesil a mam go chyba z rok. o zdjeciach zapomnij -
porazka. jak kupisz pamietaj o aktywacji uslugi bb u swojego operatora.
minus to kiepska obudowa - szybko sie rysuje. w wyjsciowym sofcie nie dziala
y2b, ale po wgraniu softu 5.0 juz jest (ja nie zmieniale).
menu, obsluga, szybkosc na duzy plus.CHRZANEK - Wto 28 Cze, 2011 Mnie dziwi fenomen telefonów BB.
Dla mnie to taka nokia C3 tyle że dużo droższa.
Pisze sie na tym lepiej niz na dotykowcu, ale to sliderów typu Milestone czy Communicator nie ma pierdnięcia.