GeKo - Sob 27 Kwi, 2013 True, ale auto do wolnych nie należy a z szybkich z gości to tam jest Szeja tylko i o dziwo Marciniak.Bart - Sob 27 Kwi, 2013
106 napisał/a:
Bartek jadac na oponach z E troche deklasuje klase gości
robię co mogę, nalałem nawet v-power dyzel qbus - Sob 27 Kwi, 2013 Myślałem że Bartek Rozkrut...
... wie ktos co z Marasem?Wrobel - Sob 27 Kwi, 2013 Maras dzielnie walczyl do konca... Cekiera to jakis szaleniec mocno odjechal konkurencji (Grzybek sie nie liczy )
no i Bachula kozak straszny zapierdala niesamowicie... w poniedzialek strzelil rolke
dziwi mnie to ze nikt nigdy nie wspomina o niejakim Bętkowskim ktory we wszystkich swoich startach wygrywa klase Bad-i - Sob 27 Kwi, 2013
Wrobel napisał/a:
Maras dzielnie walczyl do konca... Cekiera to jakis szaleniec mocno odjechal konkurencji (Grzybek sie nie liczy )
no i Bachula kozak straszny zapierdala niesamowicie... w poniedzialek strzelil rolke
dziwi mnie to ze nikt nigdy nie wspomina o niejakim Bętkowskim ktory we wszystkich swoich startach wygrywa klase
A co sie stalo z Markiem na os2?martin.h - Sob 27 Kwi, 2013 Nie shamował do zakrętu, wypadł na skarpę i stracił zderzak GeKo - Sob 27 Kwi, 2013
Bad-i napisał/a:
A co sie stalo z Markiem na os2?
Nie shamował się bo zgubił jeden zakręt w opisie. Do końca rajdu jechał z przestawioną geometrią.Bad-i - Sob 27 Kwi, 2013 Kurczaki szkoda bo widać po os1 ze jechał swoje.GeKo - Sob 27 Kwi, 2013 Nawet z przestawioną geometrią nie notował gorszych czasów niż 6 (nie licząc gości oczywiście.)qbus - Sob 27 Kwi, 2013 https://www.facebook.com/...&type=2&theater
kurcze... nie wiem o co kaman.martin.h - Sob 27 Kwi, 2013 Marek w opisie zapomniał o jednym zakręcie
No i chyba Clio pójdzie do żyda Bad-i - Sob 27 Kwi, 2013
martin.h napisał/a:
No i chyba Clio pójdzie do żyda
Będzie saxo?martin.h - Sob 27 Kwi, 2013
Bad-i napisał/a:
martin.h napisał/a:
No i chyba Clio pójdzie do żyda
Będzie saxo?
Miałem tego nie pisać, ale wchodzi Fiesta R2
Swoją drogą, strzał w dziesiątkę to był puchar Cento, jest mega widowiskowo, chłopaki jadą naprawdę widowiskowo, a i konkurencyjność jest świetna zajcev_28 - Sob 27 Kwi, 2013
Wrobel napisał/a:
dziwi mnie to ze nikt nigdy nie wspomina o niejakim Bętkowskim ktory we wszystkich swoich startach wygrywa klase