pP - Czw 20 Sty, 2011 who is?dzik - Czw 20 Sty, 2011 Macierewicz?M - Czw 20 Sty, 2011 Who is what?kubas - Czw 20 Sty, 2011
M napisał/a:
Who is what?
Jak się nazywał ten teleturniej gdzie odpowiadało się w takiej dziwnej formi: Kim jest itd ? pP - Czw 20 Sty, 2011 who is other obssesion person?Kenet - Czw 20 Sty, 2011
kubas napisał/a:
M napisał/a:
Who is what?
Jak się nazywał ten teleturniej gdzie odpowiadało się w takiej dziwnej formi: Kim jest itd ?
Jak się nazywał ten teleturniej gdzie odpowiadało się w takiej dziwnej formi: Kim jest itd ?
makao? nie..rozbiłem bank? nie..prowadził to ten niski..VA BANk?M - Czw 20 Sty, 2011 Dla mnie to jest Niesioł on mia pianę na twarzy zawszepP - Czw 20 Sty, 2011
M napisał/a:
Dla mnie to jest Niesioł on mia pianę na twarzy zawsze
tutaj się zgodzę z Tobą..ostatnio jak był u lisa to naprawdę po prostu słoma z butów i poziomem równa do ziemi..
ps. anegdota ze studiów..wchodzi wykładowca po kolosie z wynikami do sali i nagle...pada na ziemię zerwało się kilka osób i biegną do niego i pytają czy coś się stało po czym słuszą od niego: "spokojnie, zniżam się do waszego poziomu z matmy.."
PiTT - Czw 20 Sty, 2011 ależ anegdota, czuję się wezwany do tablicy
pozwolę sobie także wrzucić pewną anegdotę ze studiów
wchodzi profesor do sali i mówi "dzień dobry drodzy studenci"
na co cała sala
"wypi@rdalaj!"Bad-i - Czw 20 Sty, 2011
M napisał/a:
ale ja pisałem o najwyższym szczeblu partii politycznych - czyli dla przykladu
ależ anegdota, czuję się wezwany do tablicy
pozwolę sobie także wrzucić pewną anegdotę ze studiów
wchodzi profesor do sali i mówi "dzień dobry drodzy studenci"
na co cała sala
"wypi@rdalaj!"
słyszałem lepszą;
"dziewczyna na studiach odpowiada....
- profesor wpisuje jej do indeksu dostateczny i odsyła z sali
- dziewczyna wychodząc rzuca pod nosem - co za alfons
- profesor woła panne i prosi ponownie o indeks (ona w szoku i przerazona wraca do stołu)
- profesor otwiera indeks, skreśla dostateczny i pisze DOBRY i dodaje patrząc jej w oczy.
Musze dbać o swoje koorwy"
Dla mnie mistrz ponad mistrzeM - Czw 20 Sty, 2011
Bad-i napisał/a:
M napisał/a:
ale ja pisałem o najwyższym szczeblu partii politycznych - czyli dla przykladu
Mistrzu, Niesioł to wicemarszałek Sejmu RP
On powinien siedzieć bezterminowo na sobieskiegoBad-i - Czw 20 Sty, 2011 zgadzam sie z Toba, Niesiolowskiego powinni karmic na sniadanie melisą.
Ale ponownie podkreślę że pisałem o szefach partii politycznychM - Czw 20 Sty, 2011 No rozumiem. Jarosław jest mądrzejszy od swoich PR'owców dlatego wg mnie ma taki wizerunek. Przykladem jest zebranie ładnego kapitału wyborczego w trakcie kampanii prezydenkiej a potem zaprzepaszczenie tego wszystkiego.