To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Moje na górze i ch*j!

Maciusiowy - Czw 28 Paź, 2010

GeKo napisał/a:
Mistrzowskie aktorstwo czy ktoś przyznaje oskary za to na koniec sezonu ?

:D

M - Czw 28 Paź, 2010

To zdaje się była narzeczona Niesioła na którą sypał, niezły chuy z niego.

<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/MMG7U3H9BxE?fs=1&hl=pl_PL"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/MMG7U3H9BxE?fs=1&hl=pl_PL" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

Bonczek - Czw 28 Paź, 2010

Dyskusja o taxi mistrz - aż mi się przypomniał problem w rządzie do rozwiązania jakiś czas temu - kminili czy przewóz zmarłych podciągnąć pod przewóz osób czy towarów :rotfl:
206 Gti - Czw 28 Paź, 2010

M napisał/a:
To zdaje się była narzeczona Niesioła na którą sypał, niezły chuy z niego.

Paskudny materiał..

Marek23 - Czw 28 Paź, 2010

Dziś w Rzeczpospolitej przeczytałem,że lewicowy rząd w Hiszpanii planuje zając się zabawami na boisku szkolnym. Ponoc panuje tam seksizm... Chodzi o promowanie równości miedzy kobietą i mężczyzną. Seksistowskie gry to na przykład kopanie w piłkę czy skakanka.

Panowie, dokąd zmierz ta cały obyczajowy wyścig ku nowoczesności. Jak za 20 lat obudzę sie w takim kraju to chyba zwariuję :wall:

M - Czw 28 Paź, 2010

"Nowy Wspaniały Świat" Huxleya czytał? :)
GeKo - Czw 28 Paź, 2010

M, Widziałem ten film, i akurat niektóre rzeczy są tam totalnymi bzdurami. Z tego co pamiętam w 2 części na Y2b jest tam jakaś totalna bzdura.

Pierwsza to taka że koleś mówi, że po wojnie ludzie wyrzucali stary sprawny sprzęt bo pojawiał się nowy lepszy. (typu pralka, lodówka) Bullshit
Ma to miejsce w tej chwili i dotyczy zaawansowanej elektroniki w której następuje ciągły postęp, jako informatyk o tym dobrze wiesz.
Druga sprawa sprzęt sportowy. O ile do gry w hokeja powiedzmy wystarczą łyżwy kij i krążek, to chciałbyś takim krążkiem dostać w twarz? Po to jest właśnie kask i ochraniacze. Jak ten sport powstawał to nikt o tym nie myślał. Potrzeba matką wynalazków, a nie bzdury które tam o tym wygadują. Niestety po wysłuchaniu kilku takich bzdur przestałem oglądać ten film, bo uznałem go za marnowanie czasu.
To coś jakby zarzucać producentom samochodów że wymyślili pasy bezpieczeństwa, poduszki powietrzne czy ABS.

Geko,ale chcesz parytetów, pełnego nadzoru państwa nad dzieckiem, ograniczeniem zabaw na boisku, gier i filmów komputerowych z wątkami homoseksualnymi,zatracenia kultur i granic poszczególnych państw, pełnej aborcji, pełnej tolerancji dla islamu w europie,itd?

Jak ktoś się zgadza z tymi rzeczami to dla mnie jest jeb.nięty.

GeKo - Czw 28 Paź, 2010

Marek23, Marek kaaaarwa. Ja się odniosłem do filmu na podstawie Nowego Świata Huxleya, do momentu do którego obejrzałem że tam pierdolą jak potrzaskani w wielu kwestiach szukając dziury w całym. Z tych rzeczy które wymieniłeś nie chce nic z tego.

GeKo napisał/a:
Z tych rzeczy które wymieniłeś nie chce nic z tego.
:*
To spoko, bedziemy po tej samej stronie barykady, bo jak mi takie pomysły zaczną wdrażać w Polsce to wychodzę na ulicę :]

M - Pią 29 Paź, 2010

GeKo napisał/a:
Marek23, Marek kaaaarwa. Ja się odniosłem do filmu na podstawie Nowego Świata Huxleya, do momentu do którego obejrzałem że tam zepsuc lub uciekać :D jak potrzaskani w wielu kwestiach szukając dziury w całym. Z tych rzeczy które wymieniłeś nie chce nic z tego.

Mistrzu mi chodzi o książkę a nie o film na U2B :) nie ma się o co tak unosić :)
Trudno winić Huxleya że nie napisał książki dokładnie takiej jak nasze czasy - przecież książka jest z 32roku :)

Maciusiowy - Pią 29 Paź, 2010

Marek23 napisał/a:
To spoko, bedziemy po tej samej stronie barykady

jesteeem tuuu... ;)

GeKo - Pią 29 Paź, 2010

M, odniosłem sie do filmu, bo o ile pamiętam sam wrzucałeś chyba link do niego, wiec uznałem że zweryfikowany :]
Jakarti - Pią 29 Paź, 2010

Marek23 napisał/a:
Panowie, dokąd zmierz ta cały obyczajowy wyścig ku nowoczesności. Jak za 20 lat obudzę sie w takim kraju to chyba zwariuję :wall:

100% agrii - jak sie razem obudzimy za te 20 lat to trzeba sie spotkac i pograc razem w pilke i poskakac na skakance :D :D :D

M - Pią 29 Paź, 2010

Aferały? Nieeeeeee
http://www.pb.pl/a/2010/1...cjacje_ws__Enei