Mówiłem że szału może nie być.CHRZANEK - Nie 12 Cze, 2011 Bardzo im współczuje.
Jakie to musi byc irytujące...Marek23 - Nie 12 Cze, 2011 Kurde,jestem w szoku. Baran tak daleko,a znów stary Markowski wysoko.
Ale pierwszy oes to pierwszy oes,kibicuję Piotrkowi zeby się rozkręcił.Bad-i - Nie 12 Cze, 2011 Denerwuja mnie wyniki live, niby pendyk stoi a w wynikach wysoko. Pozniej ze ktos strzelil a jedzieGeKo - Nie 12 Cze, 2011 Na 2OS też słabo, 2 pętla prawdę powie.
Ktoś wydzwonił na 3 OS.layer - Nie 12 Cze, 2011 Wygląda na to, że Ogryzek.Bad-i - Nie 12 Cze, 2011 Dwie c2ki poza droga. Procedura uruchomiona
Rudolf na os1 zaliczyl podobno mocny row, auto jedzie ale mocno zniszczoneGeKo - Nie 12 Cze, 2011 Baran jakis problem z hamulcem na 1OS, tak poza tym bez problemów.
Ogryzek zrobił U-boota z C2 w jeziorze, ale wypłynęli na powierzchnie i ponoć OK.Bad-i - Nie 12 Cze, 2011
GeKo napisał/a:
Ogryzek zrobił U-boota z C2 w jeziorze, ale wypłynęli na powierzchnie i ponoć OK.
Ciekawe co z rajdowka po takim wodowaniuBad-i - Nie 12 Cze, 2011 wyjechali na drugą, ciekawe czy beda jakies niespodzianki.
Rudolf sie wycofal GeKo - Nie 12 Cze, 2011
Bad-i napisał/a:
Ciekawe co z rajdowka po takim wodowaniu
Buda do odratowania, a silnik i elektryka szmelc, hamulce pewnie też doznały szoku termicznego.
Baran na 2 pętli 1sek na km się poprawił, ale i tak stracił tyle samo do Blata. Czyli przepaść.
Grzybek coś szczęścia nie ma znów wypadł z trasy i kolejny rajd w plecy.
5OS przerwany i karetka, dzwonią chłopaki na potęgę.106 - Nie 12 Cze, 2011 os5 przerwany - duzo tych przerwanych odcinkow :/GeKo - Nie 12 Cze, 2011 Klaudia i Qbus musieli też mieć jakiś problem na 4OS bo stracili 25sek w stosunku do swojego pierwszwego przejazdu.Bad-i - Nie 12 Cze, 2011 Ciekawe dla kogo procedura... Duzo dzisiaj tych wycieczek poza droge106 - Nie 12 Cze, 2011
Bad-i napisał/a:
Ciekawe dla kogo procedura... Duzo dzisiaj tych wycieczek poza droge
rajdowypuchar.pl - "Służby medyczne potrzebne były pilotce Andrzeja Krawczyka. Na szczęście z informacji, jakie docierają do nas z miejsca zdarzenia z załogą jest wszystko OK - Izabela Pankrac zemdlała podczas jazdy"