bizon - Pią 23 Sie, 2013 Janek, z całym szacunkiem, ale chyba Cię ten tydzień przemęczył
Niepamięć w porównaniu do Dystryktu... Nawet nie ma co zaczynać porównywać. Dystrykt to klasa, Oblivion to strata czasu.
I no offence oczywiście
Btw: kolejny kumpel, z którym w zasadzie zgadzamy się w ocenie filmów zawsze był na Elysium i mówi, że fajny, nie wybitny, ale naprawdę spoko.Yarko - Pią 23 Sie, 2013
+1matt2rally - Nie 25 Sie, 2013 Ostatnio oglądałem film "Połączenie" ( The Call ) z Halle Berry.
Film trzyma w napięciu do samego końca. Końcówka lekko przesadzona ale ogólnie polecam!Bonczek - Nie 01 Wrz, 2013 Zapowiada się nieźle
Vlodarsky - Pon 02 Wrz, 2013
Cytat:
Ostatnio oglądałem film "Połączenie" ( The Call ) z Halle Berry.
Film trzyma w napięciu do samego końca. Końcówka lekko przesadzona ale ogólnie polecam!
+1rallyfilip - Śro 04 Wrz, 2013 "Polowanie na łowcę / The Frozen Ground"
Nowy thriller z Nicolasem Cage - warto poświęcić czas.Michał - Śro 04 Wrz, 2013
matt2rally napisał/a:
Ostatnio oglądałem film "Połączenie" ( The Call ) z Halle Berry.
Film trzyma w napięciu do samego końca. Końcówka lekko przesadzona ale ogólnie polecam!
sorry, większej szmiry dawno nie widziałem.
Najlepsza akcja jak wchodzi pan hendsom policeman do pokoju i ze 100 zdjęć wybiera to jedno na którym jest ta szopa ( poza tym szopa jest wielkości pixela )
No i nakreślony portret psychologiczny kolesia który zabijał . Nie wiadomo kto to, po co to robi, no totalnie nic.
Przestrzegam przed tym gównem.M - Śro 04 Wrz, 2013 Ja jebie, ostatnio wychodzą same takie gówna, nie ma co oglądać...rasta - Śro 04 Wrz, 2013 Sama obecność Cagea informuje, że to musi być gówno.Michał - Śro 04 Wrz, 2013
M napisał/a:
Ja jebie, ostatnio wychodzą same takie gówna, nie ma co oglądać...
dlatego ja napierdalam czas honoru jest na tvp vod za darmoszkię
a wlasnie, breakin bad - druga czesc ostatniej serii leci
Bonczek - Śro 04 Wrz, 2013 Serial "Transporter" na TVP1 - ponoć na podstawie filmu - wczoraj oglądałem pierwszy odcinek - cycki som, furki som, szczelajom sie, idealne na wieczór jak się nie chce grać na konsoli Anonymous - Śro 04 Wrz, 2013
Michał napisał/a:
a wlasnie, breakin bad - druga czesc ostatniej serii leci
Miniac - Czw 05 Wrz, 2013
rasta napisał/a:
Sama obecność Cagea informuje, że to musi być gówno.
+11!
btw. właśnie oberzałem "Days of Thunder" z Cruisem. Ogląda się szybko jak współczesny trailer! M - Śro 25 Wrz, 2013 Obejrzałem Elysium - coż rzec, wszystko super poza scenariuszem.
Polecam Millersów - komedia odmóżdźa i jest mega śmieszna.