rasta - Wto 16 Lip, 2013 Dokładnoś tylko do 3 miejsć po przecinku - jestem zawiedziony Stf - Wto 16 Lip, 2013 choojowa rozdzielczość zdjęcia to i dokładność kiepska
ps. no i Soplicy zabrakło rasta - Wto 16 Lip, 2013 Ja jeszcze mam Argusa z Lidla ale kończy sie ostatnia butelka Stf - Śro 09 Paź, 2013 Gdyby ktos z osob ktore wplacily na niedziele na poznan sie wycofal to z checia przejme bilecik.
edit: nieaktualne (zmieniła się prognoza pogody )Kenet - Pią 11 Paź, 2013 Kto jedzie z WWA i ma wolny prawy? pum - Nie 13 Paź, 2013 Rasta do tablicy!Anonymous - Nie 13 Paź, 2013
pum napisał/a:
Rasta do tablicy!
Jest zajęty... wypukiwaniem :
ale ten drugi wygląda gorzej
rasta - Nie 13 Paź, 2013 Bez przesady
No co, co poniektórzy z real race zrobili sobie kolejną rundę WPP. Wpakował mi się na drugim winklu pierwszego okrążenia w prawe tylne koło i takie skutki. Do mery dojechałem, ale zbierzność z tyłu się rozjechała. Warunki były dobre i gdyby nie to była by szansa zrobić czas dnia, a tak nie ma ani sensownego czasu, ani w realu sobie nie powalczyłem EmerytRs2 - Pon 14 Paź, 2013 lipa Pirania - Pon 14 Paź, 2013 pum - Pon 14 Paź, 2013 własnie chciałem wkleić... mało sympatycznie. za dużo NFS'a chybaKamill - Pon 14 Paź, 2013 Wczoraj oprócz tego poleciało kilka kar pieniężnych za wyprzedzanie na czerwonej fladze i przejazd lini start/meta na czerwonym i ogolnie przypierd.. sie do czego tylko mogli.
Ale np kierowca zielonego porsche ktory walił na czerwonym, wchodził pod pachę na zakrętach i jeździł jak chciał z tego co słyszałem nie poniósł żadnych konsekwencji, bo wynajął auto od carera cars team
A jak to mowia w biurze zawodów "nasz partner biznesowy" ma swoje przywileje.
Czy chociażby lex przekraczający głośność został pominięty, a Alex został ściągnięty do depo i upomniany.poziek - Pon 14 Paź, 2013
Pirania napisał/a:
http://www.youtube.com/watch?v=W7pID-BJDIg
Kolejny półmózg Muzykant - Pon 14 Paź, 2013 Ja bym powołał komisje sledcza w tym temacie.. Loko - Pon 14 Paź, 2013 Nieźle się działo w tym zakręcie, każdy każdego, z tej z ttamtej
Jak rozgrywane są później takie sytuacje, każdy naprawia swoje we własnym zakresie?