HH.ORG na Torze - [HH.org TrackDay] Tor Poznań 2012
Marek23 - Śro 29 Lut, 2012 Nie ma scigania z XKRem, ok? Gaydek - Śro 29 Lut, 2012 Jak to nie ma? M - Śro 29 Lut, 2012 To już jest Marek23 - Śro 29 Lut, 2012 Ok, jak bede nim robil lapa to bede wam zjezdzal. Z góry przepraszam za zamulanie...M - Śro 29 Lut, 2012 Wiesz Maras, to będzie jak z tym E36 2.8 na wyrazowie Marek23 - Śro 29 Lut, 2012
M napisał/a:
Wiesz Maras, to będzie jak z tym E36 2.8 na wyrazowie
No troche mnie ten koles tam skompromitował... A szczerze, to ten jag ma nieziemski odpał. W sumie niech właścicieł się szkoli z intruktorami, ja bede jezdzil na prawym u wszystkich, a na koniec zrobie 3 kolka ta maszynka.M - Śro 29 Lut, 2012 Chyba nie tylko Ciebie Pirania - Śro 29 Lut, 2012 Nie ma to jak się popodniecać i poteoretyzować przed właściwą rozgrywką
może poczekajcie aż kolega PRZYJEDZIE, na SLICKU 20', przeliczy sobie ew koszty napraw przy takiej zabawie, itp itd...
już nie takie rzeczy słyszeliśmy przez cały zeszły sezon, co upalanie. Potem tych zapowiadających przyjeżdżał 1% ...Anonymous - Śro 29 Lut, 2012 Pirania, ale tu jest przecież humorystycznie i chyba nikt nie bierze tego na poważnie, więc czemu ten ton wypowiedzi?
Oby przyjechał i oby nic mu się nie zyebało, będzie fun.pum - Śro 29 Lut, 2012
Pirania napisał/a:
Potem tych zapowiadających przyjeżdżał 1% ...
a potem na upalaniu był Rasta i ja mimo że wcale nie mieliśmy zamiaru przyjeżdżać? M - Śro 29 Lut, 2012 Pirania a jakie ty masz wyniki w upalaniu?kamil - Śro 29 Lut, 2012 no jak związek to jedność, więc takie jak Rasta M - Śro 29 Lut, 2012
kamil napisał/a:
no jak związek to jedność, więc takie jak Rasta
Kamilu proszę Cię siema - Śro 29 Lut, 2012
AleX_R53 napisał/a:
ale tu jest przecież humorystycznie i chyba nikt nie bierze tego na poważnie, więc czemu ten ton wypowiedzi?
Czekaj, czekaj. Wpadnie mi i porozstawia wszystkich po kątach
Dobra, nie jątrzę już Wiosna idzie i mam zbyt dobry humor ostatnio
M, można by powoli zacząć myśleć o kwestii pomiaru czasu, tj. opcji przegrywania zapisanej trasy pomiędzy urządzeniami (warto by było, by wszystkie laptimery jechały na jednej, a pamiętasz że ostatnio z tym mieliśmy jakiś problem).
Druga sprawa, która mnie nurtuje, to poprawienie jakości sygnału GPS, w taki sposób by mieć jak największą ilość satelit przez cały czas. Niestety zewnętrznej anteny raczej nie przylutujemy, zatem chyba pozostaje wywalenie odbiornika GPS na dach- pytanie tylko o patent. Może taki chwyt na przyssawkę jak do kamerki GoPro, albo magnes jak do CB?M - Śro 29 Lut, 2012
siema napisał/a:
AleX_R53 napisał/a:
ale tu jest przecież humorystycznie i chyba nikt nie bierze tego na poważnie, więc czemu ten ton wypowiedzi?
Czekaj, czekaj. Wpadnie mi i porozstawia wszystkich po kątach
Dobra, nie jątrzę już Wiosna idzie i mam zbyt dobry humor ostatnio
M, można by powoli zacząć myśleć o kwestii pomiaru czasu, tj. opcji przegrywania zapisanej trasy pomiędzy urządzeniami (warto by było, by wszystkie laptimery jechały na jednej, a pamiętasz że ostatnio z tym mieliśmy jakiś problem).
Druga sprawa, która mnie nurtuje, to poprawienie jakości sygnału GPS, w taki sposób by mieć jak największą ilość satelit przez cały czas. Niestety zewnętrznej anteny raczej nie przylutujemy, zatem chyba pozostaje wywalenie odbiornika GPS na dach- pytanie tylko o patent. Może taki chwyt na przyssawkę jak do kamerki GoPro, albo magnes jak do CB?
Mariuszu:
1.Proponuję dużurną kartę microSD z matką na duże SD - mam takie coś.
Wkladasz, kopiujesz i każdy ma. Zakładam że każdy ma albo SD albo uSD.
2.Moim zdaniem przednia szyba tak jak robiłem jest wystarczająca, fix jest na 9-11 satelitów i to jest OK. W poznianiu nie ma odcinków w lesie ani tuneli - to wystarcza.
Jak przykleisz na dachu to wytłumisz sygnał BT i tu mogą się pojawić dopiero problemy.