To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Tu się witamy...

Anonymous - Sob 22 Sty, 2011

Heh, to jak będę zielony to wkleję w avatar ;)
Janusz - Sob 22 Sty, 2011

DRK napisał/a:
Heh, to jak będę zielony to wkleję w avatar ;)

raczej jak dasz foty to może kiedyś będziesz zieolny :P

Witam... powoli zaczyna to być wiecje sportów niż saxo/106 :D

Barejka - Sob 22 Sty, 2011

Janusz napisał/a:
powoli zaczyna to być wiecje sportów niż saxo/106 :D

-1

Misiek_lbn - Sob 22 Sty, 2011

jak sporty są w cenie złomu powoli, to co się dziwić...
nie te lata, że ph I kosztowało blisko 20k

witać nowego usera, jesteś z mojego ulubionego miasta, bo do wawy mam najbliżej na Burger Kinga :D

No ceny sportów są niskie, ale tych złom sportów ^^ . Ja swojego szukałem dobre pół roku i naoglądałem się wielu padlin. Jeden nawet miał pięknie mocowany układ wydechowy sznurówkami, co mnie zabiło, bo nie spodziewałem się takiej rzeźby w dzisiejszych czasach^^. Jedynie dwa były warte uwagi, jeden był u kolegi Mortona, którego miałem nabyć, ale nie zgrała się jedna rzecz, którą kolega chyba już ogarnął ;) , a drugi jest już mój :rotfl: .
Konrad - Sob 22 Sty, 2011

siema siema
czy to ten "magnes na laski" :rotfl:

Bart - Sob 22 Sty, 2011

magnez :jupi:

kurfa wiedzialem ze odwrotnie napisze niz bylo :lol2: :lol2:

Heh, nie magnez. Magnez oglądałem nawet, sporo kitu miał na drzwiach z obu stron, dach wgnieciony i nie jeździł. Teraz stoi chyba na allegro ze stłuczką parkingową.
Rasputin - Sob 22 Sty, 2011

Parkujesz może czasem na Madalińskiego lub w okolicach?

Nie, nie bywam.
k-mart - Sob 22 Sty, 2011

a byles kiedys na modlinskiej?
Barejka - Sob 22 Sty, 2011

a czyj jest srebry sport na KR czesto widuje go nie daleko ronda jazdy polskiej :>

Barejka napisał/a:
a czyj jest srebry sport na KR czesto widuje go nie daleko ronda jazdy polskiej :>

Takiego chłopka z Krakowa który ma fure w Krakowie zarejestrowaną i tutaj płaci podatki (tym samym niszcząc Warszawskie ulice za darmo!;D) - PRZYJEZDNY !! :rotfl: :rotfl:

Rondo Jazdy Polskiej - nie wiedziałem, że w WWA są ulice nazwane na cześć programów w TVN TURBO :devil: :lol2: :lol2: :rotfl:

Rasputin - Sob 22 Sty, 2011

konradone napisał/a:
Takiego chłopka z Krakowa który ma fure w Krakowie zarejestrowaną i tutaj płaci podatki (tym samym niszcząc Warszawskie ulice za darmo!;D) - PRZYJEZDNY !! :rotfl: :rotfl:

Fuck, trzeba go dorwać i z neutralizować!! Co on sobie mysli jeżdżąc po naszych drogach za free :faja: