To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełn± wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - O wszystkim i o niczym

k-mart - Pon 05 Kwi, 2010

Cytat:
Wikileaks has obtained and decrypted this previously unreleased video footage from a US Apache helicopter in 2007. It shows Reuters journalist Namir Noor-Eldeen, driver Saeed Chmagh, and several others as the Apache shoots and kills them in a public square in Eastern Baghdad. They are apparently assumed to be insurgents. After the initial shooting, an unarmed group of adults and children in a minivan arrives on the scene and attempts to transport the wounded. They are fired upon as well. The official statement on this incident initially listed all adults as insurgents and claimed the US military did not know how the deaths ocurred. Wikileaks released this video with transcripts and a package of supporting documents on April 5th 2010 on

szykuje sie jakas swiatowa afera....

Michał - Pon 05 Kwi, 2010

o_O
nie fajne ...

Jacek - Wto 06 Kwi, 2010

tutaj za to się chłopcy bawi± dobrze
http://www.youtube.com/wa...player_embedded

Anonymous - Wto 06 Kwi, 2010

Jackó - opowiedz o imprezie z Twojego avatara, widzę że było grubo :D

Urwali¶cie? albo zerwali¶cie?

Jacek - Wto 06 Kwi, 2010

AndreXSi napisał/a:
Jackó - opowiedz o imprezie z Twojego avatara, widzę że było grubo :D

Urwali¶cie? albo zerwali¶cie?

przez miesięczny urlop w stanach było rubo..urywali¶my codziennie hehe

k-mart - Wto 06 Kwi, 2010

jacek czajka napisał/a:
tutaj za to się chłopcy bawi± dobrze
http://www.youtube.com/wa...player_embedded

nr.3, ja pier.dole o_O
tak czy siak czekam na wypowiedz osoby, ktora pisala prace dyplomowa na temat napedow odrzutowych

GeKo - Wto 06 Kwi, 2010

Jaca cały wór mieli¶cie? :D

bedzie krotka opowiesc i pytanko z zakresu prawa drogowego-dzisiaj byłem pouczyc syna jezdzic-teren osrodka sportu i rekreacji a dokładnie drózki dojazdowe na polu karawaningowym,pusto dookoła,młody za kółkiem,ja obok,grzecznie i spokojnie sobie jezdzimy,nagle zjawia sie policja,zatrzymanie,dokumenty,straszenie mandatem 500zł za kierowanie pojazdem bez uprawnien,bronie sie ze to nie jest droga publiczna tylko wewnetrzna itd,skonczyło sie na pouczeniu.Czy faktycznie moga wlepic taki mandat??szukałem w kodeksie drogowym ale nic nie ma na ten temat
Misiek_lbn - Wto 06 Kwi, 2010

nie jest to tak samo jak w sprawie parkowania np na miejscu inwalidzkim na terenie supermarketu, że mog± *uja zrobić bo to teren prywatny i tylko na życzenie wła¶ciciela terenu mog± ukarać :?:
tak mi się wydaje, ale nie znam się na tym za bardzo...

Misiek_lbn napisał/a:
nie jest to tak samo jak w sprawie parkowania np na miejscu inwalidzkim na terenie supermarketu, że mog± *uja zrobić bo to teren prywatny i tylko na życzenie wła¶ciciela terenu mog± ukarać

Dż± się wkurfi jak sie o tym dowie

sprawdziłem ze prawnie to nie jest droga publiczna tylko droga wewnętrzna,wiec czy moga karac za wykroczenia na takim terenie,w tym przypadku nie było to zgłoszenie własciciela ,oni po prostu czesto tam jezdz± bo małolaty tam pij± itd
GeKo - Wto 06 Kwi, 2010

rabarbar, Ja za co¶ takiego miałem sprawę w w kolegium, do tego musiałem złożyć zeznania na komisariacie :, a jeĽdziłem po parkingu przycmentarnym między butelkami i tyczkami (uczyłem się do egzminu).
Ja dostałem wyrok 100zł a mój ojciec 500zł, z tym że to był 1999r.
Pewnie gdyby to był Twój prywatny teren zamknięty to mógłby¶ im kazać wypierpapier w podskokach bo zawołam policję :rotfl: a tak dobrze że rozeszło się po ko¶ciach.

Loko - Wto 06 Kwi, 2010

Misiek_lbn napisał/a:
nie jest to tak samo jak w sprawie parkowania np na miejscu inwalidzkim na terenie supermarketu, że mog± *uja zrobić bo to teren prywatny i tylko na życzenie wła¶ciciela terenu mog± ukarać :?:
tak mi się wydaje, ale nie znam się na tym za bardzo...

JAko¶ niedawno się to zmieniło i teraz podobno moga lepić mandaty pod marketami i na osiedlach.

a było jakies uzasadnienie wyroku??bo wedle tego to nawet gdyby dzieciak jechał po moim podjezdzie do garazu do mogliby doyebac.Najgorsze ze nowo znaleziona miejscówka jest spalona
GeKo - Wto 06 Kwi, 2010

kierowanie pojazdem po drodze publicznej bez uprawnień, a ojciec chyba udostępnienie pojazdu osobie bez uprawnień oraz nieprzystosowanie pojazdu do nauki jazdy i chyba jescze brak uprawnień instruktora, je¶li dobrze pamiętam.