M - Sob 22 Sty, 2011 Podobno stolice przeniesli z Krakowa przez pandemię syfilisu - tak powiedział mój brat historyk kosmita - Sob 22 Sty, 2011 To pewnie Twój brat historyk powiedział Ci też, że zanim Kraków został stolicą to był nią Płock, ale miejscowi nie chcieli przyjezdnych i kazali im wypierdalać M - Sob 22 Sty, 2011 Tego mi nie powiedział, aczkolwiek ja nie szydziłem z przyjezdnych w temacie o mieszkaniu Marcela kosmita - Sob 22 Sty, 2011
M napisał/a:
ja nie szydziłem z przyjezdnych w temacie o mieszkaniu Marcela
Ale się tłumaczysz, czyli wolałbyś, żeby podatki przyjezdni płacili w wwa M - Sob 22 Sty, 2011 I tak płacimy Janosikowe...Rasputin - Sob 22 Sty, 2011
M napisał/a:
I tak płacimy Janosikowe...
+1korek171 - Pon 07 Mar, 2011 Witam wszystkich bardzo serdecznie, po wielu próbach nareszcie moje konto zostało aktywowane Jacek - Pon 07 Mar, 2011 siema, zapniesz mi kołek?iQ - Pon 07 Mar, 2011 Na powitanie fota siostry, takie sa tutaj zasady martin.h - Pon 07 Mar, 2011
korek171 napisał/a:
Witam wszystkich bardzo serdecznie, po wielu próbach nareszcie moje konto zostało aktywowane
Witam Mick - Pon 07 Mar, 2011
korek171 napisał/a:
Witam wszystkich bardzo serdecznie, po wielu próbach nareszcie moje konto zostało aktywowane
Witaj,
napisz kilka słów o swoim Saxo, oraz skąd dowiedziałeś się o tym forum etc...
Nie zapomnij dodać też zdjęcia siostry Anonymous - Pon 07 Mar, 2011 Witam wszystkich forumowiczów, już kiedyś byłem tutaj zalogowany ale konto zostało usunięte z powodu długiego nie wchodzenia na forum.Bart - Pon 07 Mar, 2011 Marcin Luter King?korek171 - Pon 07 Mar, 2011
Mick napisał/a:
Witaj,
napisz kilka słów o swoim Saxo, oraz skąd dowiedziałeś się o tym forum etc...
Nie zapomnij dodać też zdjęcia siostry
Mam tylko zdjęcia babki jak chcecie
O forum dowiedziałem się jak przebywałem trudną i długą drogę w poszukiwaniu saxiaka
Wybór padł na czarne saxo na pucharówkach ze skawiny (opisywane tutaj jakiś rok temu)
Jednak pomimo opinii tutaj przejechałem się obejrzeć auto i nie musiałem już dalej szukać, porobiłem co trzeba było na początku i już od roku jeżdżę i upalam nim bez problemówBarejka - Pon 07 Mar, 2011 korekdożaby, Witaj, w koncu Ci sie udalo