Na mieście mówią że zderzak to ca. 12k zł, ale Freeman ma dokładniejsze info.Michał - Pią 29 Sie, 2008 o kurwa zderzak w cenie mojej hondy O LOL
a ten rc jest boski !! BOSKI BOSKI !!Bartli - Pią 29 Sie, 2008 http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C6152563Bart - Pią 29 Sie, 2008 ostatnio się tej delcie przyglądałem (wirtualnie ): lewy fotel wymęczony strasznie, za to szczególnie dobrze prezentują się przyciski od podnoszenia szyb w drzwiach kierowcy
Poza tym - z zewnątrz jest całkiem ładna, ma troje drzwi i stoi na dobrych felgach, tylko ten dyskotekowy kolor...Dariano - Pią 29 Sie, 2008
Dziś widziałem, przez przypadek. Gdyby ktoś był zainteresowany to pod koniec września mogę dowiedzieć się czegoś więcej o tym egzemplarzu... .
jak ktoś by chciał się czegoś dowiedzieć służę pomocą...
widzieliśmy ten samochód z Adamem 206_Gti,
co tu dużo mówić takiego miał dzwona, że nawet dziecko 5 letnie zobaczyłoby że jest krzywy, a do tego silnik był bez oleju jak go odpaliliśmy, kompetne zero, nie dość, że na wyświetlaczu, to nawet na bagnecie ani plamki nie było...lukp - Pon 01 Wrz, 2008 Renault Clio Sport RS ph1 w trakcie budowy 1 września 2008
Na sprzedaż Renault Clio II RS Sport ph1 rok 2000:
+ bezwypadkowa buda odchudzona i obspawana
+ cywilny przebieg 80 tyś. km /po Niemczech/
+ wstawiona klatka Sparco Cro-Mo maksymalnie rozbudowana
+ kolor srebrny
+ seryjne koła
+ seryjna skrzynia
+ seryjne zawieszenie
Dalsze wyposażenie na życzenie w zależności od budżetu. Możliwości:
+ kłowa skrzynia Sadev ze szperą
+ kłowa skrzynia prod. włoskiej ze szperą
+ wzmocnione półosie
+ zawieszenie Bilstein gwintowane
+ zawieszenie Proflex
+ wydech Supersprint Gr.N
+ komputer silnika Renault Sport
+ nowe wyposażenie wnętrza do wyboru
http://www.rajdy.hoga.pl/...ie.asp?id=86169
cena: 27000
telefon: 601 841 165
imię i nazwisko: www.rallyrent.pl
adres: Gdynia
województwo: pomorskie
e-mail: chrisro@o2.pl
Jest po mega dzwonie afaik. Wystarczy spojrzeć na zderzak - nie ma spryskiwaczy, a szpachle, i pomalowane niektore elementy... Dowalony byl niezle ponoc, dzwonilem kiedys. Sprzedaje sie już jakieś pół roku.Mick - Wto 02 Wrz, 2008 a co powiecie o tym?