Jednak pomimo opinii tutaj przejechałem się obejrzeć auto i nie musiałem już dalej szukać, porobiłem co trzeba było na początku i już od roku jeżdżę i upalam nim bez problemów
no to wszystko git. eksperci nie zawiedli czyli nie mieli racji
witamy!Gaydek - Pon 07 Mar, 2011 Czołem korek171 - Pon 07 Mar, 2011
Barejka napisał/a:
korekdożaby, Witaj, w koncu Ci sie udalo
Napisałem Ci pw na 106 normalnie nie mogę się nadziwić Anonymous - Pon 07 Mar, 2011 Witam Kolegów!
Krzysiek jestem, Klimo zwany Zamieszkuję w Kończycach Małych w powiecie Cieszyńskim, mam 21 lat.
Przygodę z motoryzacją rozpocząłem 3 lata temu od dłubanego Fiata CC Sporting, w lecie ubiegłego roku zakupiłem bezwypadkowe Punto II Sporting 1.2 16V z Niemiec, nasza dwumiesięczna współpraca zakończyła się konkretnym wypadkiem z winy jakiegoś ***** który nie wie po co w aucie są lusterka.
Obecnie dosiadam Saxo VTS New Morning 1.6 100KM z 2001 roku, od dzisiaj będę zatruwał Wam d... yyy głowę swoimi wywodami Anonymous - Pon 07 Mar, 2011
klimo napisał/a:
który nie wie po co w aucie są lusterka.
Siema , widzę ze poznałeś już Martina martin.h - Pon 07 Mar, 2011 Jakiś wysyp nowych dzisiaj, mamy jakieś święto komunistyczne? Witam.
klimo napisał/a:
(...) nasza dwumiesięczna współpraca zakończyła się konkretnym wypadkiem z winy jakiegoś ***** który nie wie po co w aucie są lusterka.
Uprzedzam pytania, to nie ja Yarko - Pon 07 Mar, 2011
martin.h napisał/a:
Jakiś wysyp nowych dzisiaj, mamy jakieś święto komunistyczne?
jutro, dzień kobiet
witam wszystkichAnonymous - Pon 07 Mar, 2011 Nareszcie go kupiłem...
Czesc wam iQ - Pon 07 Mar, 2011
Konrad napisał/a:
Nareszcie go przekupiłem...
Czesc wam
uuu, widze ze ktos ma tu wtyki Anonymous - Pon 07 Mar, 2011 siema.
mam fiata bravo HGT.was79 - Pon 07 Mar, 2011 To zayebiście, nawet się trochę podnieciłemanjas - Pon 07 Mar, 2011 siema,
takie brawo musi nieźle zapylać.
Jak byś miał jakieś pytania techniczne to wal do k-marta, zna się na tych furac (choć specjalizuje się Stilo) Konrad - Pon 07 Mar, 2011 Krawiec jakie masz ET ?
i nowi dawać zdjęcia sióstr bizon - Pon 07 Mar, 2011
Krawiec napisał/a:
mam fiata bravo HGT.
łelkam ewryłan Anonymous - Pon 07 Mar, 2011 Hej chłopaki
Jestem Sebastian, urodzony i wychowany w Warszawie. Jestem młodocianym studentem.
Siedzę w temacie hot-hatch od jakichś 3,5 minuty, więc wszystko przede mną.
Posiadam Seata Ibizę Cuprę - stare, dobre 2.0 16v - żadne turbo.
Widzę, że 90% obecnych tu posiada francuzy, więc przyjmijcie mnie ciepło w swoje progi