+8 na wejście, rozwijaj zatem swoje zamiłowanie młody człowieku! Witaj Anonymous - Pon 07 Mar, 2011 Zaczerpnąłem przykład z jednych z pierwszych wypowiedzi w temacie, sorry za wyniosłość.
Witaj, witaj. Forum troszkę bardziej strict techniczne niż sprawiało wrażenie, bardzo przyjemnie.CHRZANEK - Pon 07 Mar, 2011 Żeby nie być niekulturalnym to witam wszystkich.
A teraz do rzeczy: HALO !!!
CZY KTOŚ TO KONTROLUJE !!!
Pytam: Gdzie byli rodzice???Janusz - Pon 07 Mar, 2011 ej druga strona witania, a ani jednego zdjęcia siostry, prośże to szybko zmienić Anonymous - Pon 07 Mar, 2011 Cześć, jestem Adam Stop. mam 106 Stop. Koniec nadawania Stop.saxorulez - Pon 07 Mar, 2011 M zaszalał zdecydowanie.. wiosnę poczuł a ja potem muszę robić rzeź
WitamBart - Wto 08 Mar, 2011 niezły wysyp k-mart - Wto 08 Mar, 2011
Bart napisał/a:
niezła wysypka
i na to jest sposob:
M - Wto 08 Mar, 2011
saxorulez napisał/a:
M zaszalał zdecydowanie.. wiosnę poczuł a ja potem muszę robić rzeź
Witam
Były ostre kryteria, ale w buforze było 60 userów bizon - Wto 08 Mar, 2011
adamwarszawa napisał/a:
mam 106 stóp
pP - Wto 08 Mar, 2011
Rudy Hiszpan' napisał/a:
urodzony i wychowany w Warszawie. Jestem młodocianym studentem.
na ostro
witajcie!Anonymous - Wto 08 Mar, 2011 Dobry, pokręcę się tu trochę.misiek86electro - Wto 08 Mar, 2011 Nie wiem czy kiedy kolwiek awansuje na kolor ale szary zawsze bedzie dla mnie nowym. Kiedy ja bylem początkujący na forum przy przywitaniu wymagaliście wiecej danych a teraz "dobry" i juz wszyuscy sa przyjęci z otwartymi rękami
mało tego jeszcze sie nie przywitali a juz kupie sprzedam jest opanowane
Sorry za moja traumeM - Wto 08 Mar, 2011 To jakaś rzeczywiście ogromna trauma jest.
Ale nic z tego co napisałeś nie jest prawdą.misiek86electro - Wto 08 Mar, 2011 rozumiem że nie mam racji i mieszasz mnie z błotem ?